Şimdi Ara

Iphone 7 'yi En Ucuz Nasıl Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından getirtsem (Amarikada olan arkadaşlarım var) burada kullanabilmek için telefonu neler yapmam lazım?

En ucuz şekilde nasıl alırım bu telefonu?

• Almazsan.
  • Madem zengin değilsin neden Ayfon 7 alıyorsun ?
    Allah bilir o telefonu alınca kontör de yükletmezsin.
    Fakir ama zengin görünümlü biri olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursun ama alamazsın
  • Böbrekten aşağısı kurtarmıyor maalesef

• İphone 7 alcak adam ucuz arıyor.
    Sen hiç alma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupa ve amerika fiyatlarini arastiriyorsun en ucuz nerede ise oraya vize aliyorsun kis geliyor bilet fiyatlarida duser bi ucak bileti ayarliyorsun gidiyorsun hem o ulkeyi geziyorsun hemde iphone 7 ni alip geliyorsun

not dalga gecmiyorum ciddiyim hem ulke gorursun hem telefonunu alirsin hemde tr den alip kaziklanmamis olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uslukızz

Madem zengin değilsin neden Ayfon 7 alıyorsun ?
    Allah bilir o telefonu alınca kontör de yükletmezsin.
    Fakir ama zengin görünümlü biri olursun.

Ortalama şekilde bi gelirim var kendim kazanıp kendim yaparım sizin gibi aileye muhtaç olmam. Ucuz bulmak istememin sebebi zekamdan kaynaklanıyor sanırım. Fakirde olabilirsin Zenginde olabilirsin ama ülke bazına baktığında telefon alıp 1200TL vergilere vermek aptallıktır.

O yüzden yurtdışından getirtmek daha mı mantıklı diye soru sordum.

El kapito?? Boş yapmayın siz gidin baba parası yiyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: back2back

avrupa ve amerika fiyatlarini arastiriyorsun en ucuz nerede ise oraya vize aliyorsun kis geliyor bilet fiyatlarida duser bi ucak bileti ayarliyorsun gidiyorsun hem o ulkeyi geziyorsun hemde iphone 7 ni alip geliyorsun

not dalga gecmiyorum ciddiyim hem ulke gorursun hem telefonunu alirsin hemde tr den alip kaziklanmamis olursun

Olayım bu aslında, bunların prosedürü nedir? Dün bi hesap kitap yaptım 1200TL vergilere para veriyorsun . 2 Telefon alacakken 1 telefon alıyorsun TR'de. Buradaki ucuz getirtme arayışım gereksiz yere para vermek istememem. 1200TL havadan haybeye gidiyor yani. Yurtdışına çıkma imkanım şuan yok ama yurtdışından getirtme imkanım var bunun prosedürünü öğrenmek istiyorum.

Yok iphone 7 alıyosun bilmem ne o zaman sen 10bin TL desin ülken git al. Her şeye boyun ey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.