Şimdi Ara

iPhone 7 vs iPhone 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iPhone 7 veya 8 e geçmeyi düşünüyorum telefonda clash royale bile oynamıyorum sadece instagram WhatsApp Spotify arada YouTube vs için kullanıyorum ve de ip 7 ile 8 arasında yaklaşık 1000 TL gibi bi fark var bu parayı vermeye değer mi yoksa ip 7 benim işimi görür mü sizce Fikirlerinizi Belirtirseniz sevinirim iyi forumlar!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 7 vs iPhone 8: Kapsamlı Bir Kıyaslama

iPhone 7 ve iPhone 8, Apple'ın 2016 ve 2017 yıllarında piyasaya sürdüğü iki popüler akıllı telefon. İki cihazın da kendine özgü özellikleri ve avantajları var. Bu kılavuz, iPhone 7 ve iPhone 8'in temel özelliklerini karşılaştırarak bilinçli bir karar vermeni sağlayacak bilgileri sunuyor.

Tasarım ve Ekran

iPhone 7 ve iPhone 8, benzer tasarımlara sahip. Ancak iPhone 8, iPhone 7'den daha dayanıklı bir cam arka panel ile geliyor. Her iki modelde de 4,7 inç Retina HD ekran bulunuyor.

Donanım ve Performans

iPhone 8, iPhone 7'ye göre daha güçlü bir A11 Bionic çipe sahip. Bu, uygulama yükleme hızları ve genel performans açısından fark edilir bir fark yaratır. Her iki model de 2 GB RAM ve 32 GB, 128 GB veya 256 GB depolama alanı sunuyor.

Kamera

iPhone 7 ve iPhone 8'in kameraları birçok yönden benzer. Ancak iPhone 8, daha iyi düşük ışık performansı için OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliğine sahip. Ayrıca Hızlı Çekim videoları kaydedebilir ve 4K video çekimi için 60 fps'ye kadar kare hızları destekler.

Pil Ömrü

iPhone 8'in pil ömrü iPhone 7'den biraz daha iyidir. İki model de kablosuz şarjı destekliyor.

Fiyat

iPhone 7, iPhone 8'den daha uygun fiyatlı. Yenilenmiş veya ikinci el seçenekleri de mevcut.

Hangisi Sizin İçin En İyisi?

iPhone 7 ve iPhone 8 arasındaki en iyi seçim, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı. Performans ve kamera kalitesi senin için en önemli önceliklerse, iPhone 8 daha iyi bir seçim olacaktır. Ancak uygun fiyatlı ve sağlam bir seçenek arıyorsan, iPhone 7 hala iyi bir seçenek.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.