Şimdi Ara

İphone 7 siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Telefonum İphone 7 128gb jetblack serisi.Telefonum kendı kendıne siyah ekranda takılıyor.Uyut uyandır tuşuna tepki vermiyor.Touch tuşuna basınca titreme var ama siyah ekran hiçbirşekilde değişmiyor.Ve gelen aramalar telefon kapalıymış gibi yanıt verıyor karsı tarafa.Cİhaz bu haldeyken yarım saat 1 saat sonra tekrar kendıne geliyor fakat ınternete gıremıyorum.Cİhaz takılı kaldığı zaman tek çözüm yolum reset atmak oluyor ki buda günde en az 5-6 kere olan bişey.Ve gelen aramaların cogu kapalı olarak gerı cevrılıyor.İzmirde pupa servisine 2 kere götürdüm cihaz yapıldı diye geri verildi ve telefon her geldıgınde 25 saat geçmeden aynı hatayla yine madur duruma dustum.servise tekrar gittiğimde cihazınız bilgisayar ortamında testten gecıyor diyorlar.ben derdimi birtürlü anlatamadım.cihaz değişimi istiyorum diyorum aynı telefonu bana geri gönderiyorlar.cihazımda yazılımsal hata var ve ddeğişim istiyorum.lütfen bu konu hakkında bilgisi olan yada bana yardımcı olacak bırısı varsa nolur ulaşsın.gerçekten yıldım artık.son model telefon aldık. kullanamadan iphone 8 çıkacak şaka giibi.giden paraya gerçekten yanıyorum.lütfen yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXgoktugcpXX -- 30 Temmuz 2017; 4:7:42 >

• Ekranınız siyahsa veya donmuşsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlamanız gerekebilir. Yeniden başlamaya zorlama işleminin ardından aygıtınızdaki içerik silinmez. Ekran siyah veya düğmeler yanıt vermiyor olsa da aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayabilirsiniz. Şu adımları izleyin:

iPhone 7'de veya iPhone 7 Plus'ta: Apple logosunu görene kadar Uyut/Uyandır ve Sesi Kıs düğmelerini en az on saniye boyunca basılı tutun.
    iPhone 6s ve önceki bir modelinde, iPad'de veya iPod touch'ta: Apple logosunu görene kadar Uyut/Uyandır ve Ana Ekran düğmelerini en az on saniye boyunca basılı tutun.
  • boş bi zamanınızda apple store a gitme şansınız varsa gidin sorununuz mutlaka çözülür öncesinde de telefon ile durumu izah etmenizde fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.