Şimdi Ara

Iphone 7 Simlock ve Amerika operatörleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yakın bir zamanda Amerika'dan Iphone 7 getirtmeyi düşünüyorum. Fakat Apple'ın online mağazasına baktığımız zamanhttp://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-7#00 şu sayfada "Carrier" başlığının altında 4 farklı seçenek sunulmuş (AT&T, Sprint, T-Mobile ve Verizon)

Biraz araştırdıktan sonra bu Carrier dedikleri şeylerin Operatör olduğunu anladık.

Sorun şu ki şimdi bu ürün Türkiye'ye geldiğinde acaba bizim sim kartlarımızı destekleyecek mi bu telefon. Aktivasyonunu falan mı yapıyoruz sonrasında acaba? Daha önce bu sim aktivasyon (veya her ne deniyorsa) işlemini gerçekleştirmiş arkadaşlar varsa veya Iphone 7 ile gerçekleştirecek olacaklar varsa yardımcı olabilirlerse çok iyi olur.

• kilitli oluyor TR sim kartlarını çalıştırmıyor sim free alman lazım çalışması için.
  • Şimdi Free alırsan çalışır hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sprint simfree satıyordu galiba
  • Sim free ibaresi olan ve "pahalı" olan cihazları alın 😄 Eskiden sim kilitli cihazlar 100-200$ gibi fiyatlardaydı, şimdi galiba aylık bir ücret tarifesi var herhalde.

• Yine bilip bilmeden atıp tutmuşlar. Hocam bak anlatıyorum iyi dinle.

Abd de bu cihazlar operatör sponsorlugu ile satılıyor. Aldığınız cihazların içinden mutlaka operatör sim kartı cıkar.
    Ancak sizin de göreceginiz gibi carrier başlığı altından herhangi birini secip dilediğiniz iphone u da seçtikten sonra zaten unlocked yani kilitsiz ibaresi yer almakta.
    Yani gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz ancak tek sorun su o da türkiyede garantisi gecen modeli almanız lazım yoksa elinizde patlar.

• Ben de kısmetse 1-2 hafta sonra Amerika'dan iPhone 7 Plus alacağım. Apple US sitesinde baktığımda AT&T ve T-Mobile'da One-Time Payment seçeneği var. Açıklaması okunduğunda da bu iki operatörden alındığında sadece Sprint ve Verizon kullanamazsın diyor. Bunun da sebebi bu diğer 2 operatörün GSM değil CDMA olması. Zaten AT&T seçeneği altında da tüm ödeme şekillerinin altında "Unlocked" ibaresi yer alıyor. Ben almadan önce yine oradaki görevliye Türkiye'de kullanacağımı ileteceğim. Eğer problem olmayacağını söylerse almayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Wiggle kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler öncelikle şimdi devam ettim satın alma bölümünde verizon'u seçtim ve şöyle 4 seçenek karşıma çıktı;

http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-7/4.7-inch-display-32gb-black-verizon#00,13,31,40

sanırım Pay in full / one time payment seçeneği bizim işimizi görecek olan yanılıyor muyum?
  • Tam ucretini odeyip aldiktan sonra unlocked oluyor. Buda 650$+ vergiden baslayan fiyatlara tekabul ediyor Apple Store'da. 6s lerde T-Mobile 7 lerde T-Mobile ve At&t alirsaniz Tr de 1 sene garantisi gecer.

Pay in full-One Time Payment seklinde alacaksaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 16 Eylül 2016; 15:01:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.