Şimdi Ara

iPhone 7 Plus İçin SD Kart Okuyucu (ios 10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 7 plus için micro SD veya SD kart okuyucu var mı? (ios 10)

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 7 Plus'a SD Kart Okuyucu Bağlama

iPhone 7 Plus, dahili depolama alanını genişletmek için SD kart desteği sunmaz. Bu, cihazın tasarımındaki kısıtlamalar ve Apple'ın kendi iCloud depolama hizmetini tanıtma arzusu nedeniyledir.

iPhone 7 Plus'ta harici depolama alanı eklemenin tek yolu, Lightning bağlantı noktasına bağlanan harici bir bellek cihazı kullanmaktır. Bu cihazlar, fotoğrafları ve videoları gibi belirli dosya türlerini depolamanıza olanak tanır, ancak bunları doğrudan iPhone'unuzda kullanamazsınız.

Harici bir bellek cihazını iPhone 7 Plus'ınıza bağlamak için şunları yapmalısın:

• Lightning uyumlu bir harici bellek cihazı edinin.
    • Cihazı iPhone'unuzun Lightning bağlantı noktasına takın.
    • İstenirse, dosyalara erişim izni verin.

Harici bellek cihazına erişmek için "Dosyalar" uygulamasını kullanabilirsin. Yalnızca desteklenen dosya türlerine erişebileceğini unutma.

iPhone 7 Plus'a SD kart takma imkanının olmaması bazı kullanıcılar için bir dezavantaj olabilir. Ancak Apple, iCloud depolama hizmeti ve Lightning uyumlu harici bellek cihazları gibi alternatif depolama seçenekleri sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PVH kullanıcısına yanıt
    m.n11.com
    Kablo Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://m.n11.com/lightning-sd-karti-kamera-okuyucusu-P146622709

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akid

m.n11.com
    Kablo Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://m.n11.com/lightning-sd-karti-kamera-okuyucusu-P146622709

Hocam selamlar,

iOS 10'da çalıştığına eminmisiniz?
    Çalışmazsa iade edersiniz hocam 14 gün hakkınız var.

• kart takılıyor ama sadece fotograf'ları görebilirsin içinde Android gibi bir dosya yöneticisi yok iOS'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

kart takılıyor ama sadece fotograf'ları görebilirsin içinde Android gibi bir dosya yöneticisi yok iOS'da

Ben fotoğraf makinesindeki micro sd'yi çıkartıp iphone'a takıp fotoğrafları telefonuma aktarmak istiyorum, bu mümkün mü yani?
  • http://www.pdateknoloji.com/apple-lightning-to-sd-kart-kamera-okuyucusu-orjinal-md822zma_50476.html

Diğerlerini bilemiyorum ancak linkteki ürün kesin çözüm. iPad Pro ve iphone7/6/6s 'de sorunsuz kullanıyorum fotoğraflar için.
    @PVH

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

http://www.pdateknoloji.com/apple-lightning-to-sd-kart-kamera-okuyucusu-orjinal-md822zma_50476.html

Diğerlerini bilemiyorum ancak linkteki ürün kesin çözüm. iPad Pro ve iphone7/6/6s 'de sorunsuz kullanıyorum fotoğraflar için.
    @PVH

Hocam ios 10 da denediniz mi? Keske micro sd olsaymis :)

Evet, mumkun. Donusturucunun amaci o zaten. Yalniz bu donusturucu yenilendi. Yeni seri 12.9" iPad Pro'daki USB 3 hizlarini destekliyor. Eski seri ise sadece USB 2 hizinda transfer yapabiliyor. Eski seri part nosu MD822ZM/A diye geciyor. Yukarida link verilmis. Yeni seri ise MJYT2AM/A diye gecer ve Apple artik yeni seriyi satiyor. Ikisi de iOS 10 ile uyumlu. Urun sayfasinda ayrintilar mevcut:

(29 USD)
    apple (tr)
    Lightning - SD Kartı Kamera Okuyucusu — Apple
    http://www.apple.com/tr/shop/product/MJYT2ZM/A/lightning-sd-kartı-kamera-okuyucusu
    (109 TL)
    12.9 inç iPad Pro’da USB 3’e kadar, 9.7 inç iPad Pro ve diğer tüm iPad ve iPhone modellerinde ise USB 2’ye kadar veri aktarım hızını destekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

kart takılıyor ama sadece fotograf'ları görebilirsin içinde Android gibi bir dosya yöneticisi yok iOS'da

Ben fotoğraf makinesindeki micro sd'yi çıkartıp iphone'a takıp fotoğrafları telefonuma aktarmak istiyorum, bu mümkün mü yani?

Bende yapıyorum ancak sd kartı değilde direk makinayı bağlıyorum iPhone'a

• quote:

quote:

quote:

Nasıl yani hocam? Ara bi aparat mı var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani hocam? Ara bi aparat mı var

Alıntıları Göster
    şöyle bir kablo var
     iPhone 7 Plus İçin SD Kart Okuyucu (ios 10)
    makinaya bağlıyorum sonra http://www.apple.com/tr/shop/product/MD821ZM/A/lightning-usb-kamera-adapt%C3%B6r%C3%BC?fnode=97&fs=f%3Dcable%26fh%3D458e%252B45c4
    şu kablo aracılığıya cihaza bağlıyorum otomatik olarak fotograflar açılıyor içe aktar diyorum hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 1 Aralık 2016; 13:44:46 >

• basmane kullanıcısına yanıt
    O ucuz adaptorler hata verir, calismaz. Parani cope atma. Yukarida verdigimiz baglantilardaki orijinal Apple urunlerinden al.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için.Orjinal tercih edeceğim.
    Gearbestteki puanlarımı kullanıp ücretsiz almak amacıyla özellikle gearbestten ürün araştırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.