Şimdi Ara

iphone 7 plus almaya değer mi ? yada başka ne tavsiye edersiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, şuanda note 3 kullanmaktayım ve değiştirmek istiyorum. Telefon sorunlu , yeşil ekran geliyor batarya problemli, samsung klavye durduruldu diyor vs. format atmama rağmen düzelmiyor.

7 plus 128 gb a 4800 tl civarlarında geziyor. Almaya değer mi sizce? belli bir bütçem yok telefon modellerine baktım 2 binden başlayıp 5 e kadar çıkıyor.

idareten Samsung a7 alayım uygun fiyatlı dedim ama bilemedim. s7 edge ve note 5 te var. Farklı seriler çıkarttılar son zamanlarda sordum aynı özellikler var filan denildi ama bilmiyorum.

6s almayı düşündüm toz ve suya dayanıklı işlemcisi farklı 7 almak daha mantıklı geliyor. Açıkcası kafam karıştı. Siz ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 5 Mayıs 2017; 16:40:3 >

• 7 plus al her turlu isini gorur bayada goturur.illa kalemli model sart ise kisa sure sonra note 7 cikcak piyasaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksine kalemi hiç kullanmıyorum. a7 ile s7 arasındaki farklı sordum aynı dediler hemen hemen özellikler. Yeni note da pahalı çıkar yine ucuz çıkacağını sanmıyorum.

7 plus alınmalı mı yoksa eylülye yenisi geliyor diye duydum onu mu beklemeliyim ? Çok fazla fiyatları, note 3 canımı sıkmasa ihtiyaç duymazdım açıkcası kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

aksine kalemi hiç kullanmıyorum. a7 ile s7 arasındaki farklı sordum aynı dediler hemen hemen özellikler. Yeni note da pahalı çıkar yine ucuz çıkacağını sanmıyorum.

7 plus alınmalı mı yoksa eylülye yenisi geliyor diye duydum onu mu beklemeliyim ? Çok fazla fiyatları, note 3 canımı sıkmasa ihtiyaç duymazdım açıkcası kararsızım

A7 alcagina S7 al derim ama A7 alma.gelelim konuya.Cikacaga vs bakma eger guc yetiyorsa direk 7Plus al satincada pek zarar etmiyorsun zaten.Baya isini gorur.Cok detayli dusunursen birsey yapamazsin.En kotu karar kararsizliktan iyidir :)

• kullandıktan sonra telefonu satmıyoruz , para etmiyor eşe dosta olmayana veriyoruz artık . Telefoncuya götürüyoruz ölü fiyatına alıyor tamam oda kazanıyor ama çok düşük alıyor.
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    O zaman birsey diyemem sonucta hediye ettiginiz telefon 2-3milyar degerinde olacak .Satmam hediye ederim diyorsaniz oda bi zarar sonucta

• 2-3 etmiyor hocam , etsede 500 tl ye sayıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    A7 ile S7 nasıl aynı hocam? onu diyen teknoloji cahili resmen sizi kandırmış. Kamerada bir defa s6 seviyesinde var yok. 7+ güzel telefon ama bence o paralar bir telefona verilmez. Büyük ekran istiyorsanız mate9lar daha uygun, V20 de aynı şekilde uygun. 7+ alırsanızda uzun süre, sorunsuz kullanım deneyimi sunar...
  • samsung da çalışan elemana sordum a7 ile s7 arasında ne fark var diye direk ikiside aynı cihaz dedi note 5 i sordum ona da öyle dedi ebat farkı var dedi. Fiyat farkları da var üstelik o yüzden çıktım dükkandan

6s filan almayı düşündüm 7 kadar suya dayanıklı değil ve 7 ile 600-700 tl oynuyor almışken yeni alıyım diyorum ama oda toplam yekünde fazla tutuyor

iphone 7 mi 7 plus mı desem peki ? birde hafızası 128 gb olmalı en az o da arttırıyor fiyatı
  • o paralar ona verilecegine daha guzel degerlendirelebilir
  • mesela hocam ? yani sonuçta telefon o kadar verilmeli verilmemeli en fazla 2-3 sene kullanıp değiştiriyoruz zaten ama iphone da alınca rahat kullanıyor insan 3gs uzun zaman kullandım ona da zamanında 1720 tl vermiştim
    Sahibinden vb gibi sitelere koymayi dene ? neden telefonculara satiyorsun

• Kesinlikle iPhone 7 Plus almalısın, eğer paran yetmez veyahut paranı o kadar harcamak istemessen.Ben bir 6s kullanıcısı olarak telefonun hiçbir şekilde takılmadığını ve gönül rahatlığı ile kullanabileceğini sana garanti ederim.Ayrıca Apple'dan hiçbir zaman şaşma en kaliteli servis ve cihazlar onda, benim fikrimce.
  • ilan açması uğraşması sorun hocam ya vaktim yok

iphone alacağım bu gidişle galiba

cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Rica ederim dostum, güzel karar pişman olmassın merak etme.
    Esimde var i7 memnun. İ7 mi i7+ mi derseniz, i7+ 128 gb tavsiye ederim. Şarj,kamera, ekran çözünürlük, ram gibi uzun kullanımda fark yaratacak + ları var

• Bir telefona 4800tl vermek senin açından mantıklıysa diyecek söze gerek yok.

• Kardeşim 7 Plus alınmaz. Niye biliyor musun? Ekran kasa oranı 50 dönüm arazi gibi, arayüz aynı. Çift kameradır portredir belki bunlar 7plusu almak için bir neden olabilir. Fakat gerçekten alınacak cihaz değil. Tasarım değişmesi gerekiyor. Elimde ki 5s i 6 sanan mı ararsın, 5 sanan mı ararsın..

Huawei Mate 9 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 7 Mayıs 2017; 11:41:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.