Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Açılmıyor - Reset Çalışmıyor - iTunes Görmüyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iPhone 7 Plus developer Beta 6 kullanıyordum yaklaşık 2 saat önce telefon 6-7 defa kapandı tekrar açıldı, sonuncusunda kapandı ve tekrar açılmadı.

    Yaklaşık 2 saattir siyah ekranda elma logusu geliyor ve gidiyor bir tuşa basmasamda 10 saniyede bir logo geliyor ve gidiyor. iTunes'e bağladığımda ne telefon ne iTunes tepki vermiyor ve telefonu görmüyor.

    Açma kapama ve ses kısma reset tuşlarına basıyorum ama yine logo geliyor telefon açılmıyor.
    Konuyla ilgili ne yapabilirim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhayal -- 15 Ağustos 2017; 23:22:2 >



  • Garantisi varsa bu şekilde belirt yolla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alet bootloop'da kalmış yanılmıyorsam açılıyor ama otomatik olarak yeniden başlatıyor böyle şarjı bitene kadar yapar bunu. Çözüm dfu mod'a alıp akabinde pc takıp restore etmek. Ama dfu moda almak biraz zor olabilir. Devamlı kendisi res attığı için normalde usb ile taksanda itunes görmeyecek zaten mecbur dfu mod'a alıp versiyonu yeniden atmak ama beta sürümlerde önce beta 5 4 3 2 1 sonra ios 10 şeklindeydi diye hatırlıyorum. yani ios 10 indirip atsanız da dfu modda olmayabilir. Ha yada uğraşamam derseniz garantisi varsa verin büyük bir ihtimal cihazı değiştirirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 15 Ağustos 2017; 23:44:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Python

    Alet bootloop'da kalmış yanılmıyorsam açılıyor ama otomatik olarak yeniden başlatıyor böyle şarjı bitene kadar yapar bunu. Çözüm dfu mod'a alıp akabinde pc takıp restore etmek. Ama dfu moda almak biraz zor olabilir. Devamlı kendisi res attığı için normalde usb ile taksanda itunes görmeyecek zaten mecbur dfu mod'a alıp versiyonu yeniden atmak ama beta sürümlerde önce beta 5 4 3 2 1 sonra ios 10 şeklindeydi diye hatırlıyorum. yani ios 10 indirip atsanız da dfu modda olmayabilir. Ha yada uğraşamam derseniz garantisi varsa verin büyük bir ihtimal cihazı değiştirirler.

    Durup dururken böyle olması beni üzdü telefon daha 6 aylık garantisi devam ediyor. Beta kullandığımızdan dolayı garantiyle ilgili bir sorun olmaz değil mi?
    Birde şarjı bittiği zaman şarja takınca diyorum acaba açılır mı, macbook kullanıyorum bilgisayara bağladığımda itunes görse zaten ben gerisini hallederim ama iTunes hiçbir şekilde görmüyor.

    Birde arkadaşlar bu telefonu garantiye versem her tarafında vuruklar filan var tabi bunlar aylar önce olan şeyler bunlardan dolayı değişim yapmazlar diye düşünüyorum o zaman nasıl bir yol izlemeliyim. Sizce yinede yazılımsal sorun olduğundan değişim kararı çıkabilir mi?

    Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.




  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    İşiniz biraz zorlaştı, apple eğer vuruklar çizikler fazlaysa garanti dışı bile bırakabiliyor. Burada birsürü arkadaşın başına geldi. Ama dediğim gibi dfu moda alıp çözebilirsiniz gibi duruyor.https://www.youtube.com/watch?v=xFtqFupBetA şöyle atayım hatta çok kolay bir yöntemle giriyor. İtunes ile sonrası kolay halledilir ama denemek lazım.

    Baktınız apple ben bunla ilgilenmem heryeri çizik vuruk diyor. Tüketici mahkemesine dava açıyorsunuz böyle böyle alet durduk yere bozuldu çizikle alakası yok vs. gibisinden fatura tutarını geri iade alabilirsiniz, veya yenisi ile değişim talep edebilirsiniz. Tüketici hakem heyeti olur diyeceğim ama onlarında parasal anlamda bir üst limiti vardı 2000 liralı rakamlarda daha süt rakamlarda tüketici mahkemeleri ilgileniyordu.




  • Anladım hocam çok teşekkürler. Gece uzun uğraşlarım sonucu dfu moda almayı başardım iTunes üzerinden telefonu tekrar kurdum. Şuanda çalışıyor sorun yok. Not: Dfu moda almak için 60-70 saniye basılı tutmak gerekiyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djhayal

    Anladım hocam çok teşekkürler. Gece uzun uğraşlarım sonucu dfu moda almayı başardım iTunes üzerinden telefonu tekrar kurdum. Şuanda çalışıyor sorun yok. Not: Dfu moda almak için 60-70 saniye basılı tutmak gerekiyormuş.

    Sevindim, iyi bari garanti çilesinden kurtuldunuz. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.