Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İphone 7 plus 256gb siyah kayıtlı 3900tl Satın Al 18 Mayıs 2017 20:52 1 1 İphone 7 plus 256gb siyah kayıtlı 3900tl 4 ay önce kendim Luksemburgtan alıp kendi pasaportuma kaydettim. A1784 model. Türkiyede 1 yıl garantisi var. Kayıt için vergi ödendi belgesi teslim edilecektir. Kutusundan çıkarıldığı andan itibaren ekranında cam ekran koruyucu ve arkasında silikon kılıfla kullanıldı. İğne ucu kadar hatası yok. Sıfırdan farksız. Kulaklık ve şarj cihazı hiç kullanılmadı. Kutusunda orijinal aksesuarları ve faturasıyla teslim edilecektir. Hiçbir şeyle takas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Ocak 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Oneplus 5 128gb Faturalı garantili 10 günlük 2700tl Sony xperia x compact 1 aylık garantili faturalı İphone 7 plus 256GB Kayıtlı full kutulu İphone 7 plus 256gb siyah kayıtlı 3900tl