Şimdi Ara

İphone 7 den 7 Plus’a geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yakınım 7+ ını satıyor 3000 tl ye. Bende de 7 var 2500-2600 civarına bunu satıp üzerine ekleyip plus alınır mı sizce ?

Not : benim yaklaşık 10 ay daha garantisi var plus ın 3 ay kalmış yurt dışından gelmeydi. Yaklaşık 1 hafta önce plus ın hoparlör sıkıntısından dolayı yeni cihaz verildi apple dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdşi iphone 7 plus 2800-2900 civarinda satiliyo hesabini sen yap garantilisi 4000 yakin ikinci el fiyati 3300- civarinda yurtdişi 3000 alinmaz bence..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Peki plus ın normal iphonelara göre daha uzun süreli gittiği doğru mu ?

• bjlek kullanıcısına yanıt
    Valla hayatta plus kullanmazdim iphone 7 vardi 7.30 dk aldigim süre aldigim oldu bu sene 8 plus yurtdişi aldim 7.30 saat görmedim 6-7 saat görüyorum sürümle alakali bi durum bazi arkadaşlar 10 saat aliyo wifi ile o süre alinabilir..

• Sizde fahiş fiyatlandırma aile geleneği sanırım. Ne yurtdışı 7 plus 3000 eder nede 14 aylık 7 2500 tl eder. İkisindende 300 er düş.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Olmadı telefonu s3 miniyle takas edeyim uygunmudur ? Siz de telefoncusunuz sanırım tam mezarcı çıktınız. Piyasa araştırması yapıp karar verdim fiyata.

• dostum senin 7 kaç gb,eğer 32 ise 32gb iphone 7nin sıfırı internette 2.900 tl civarı zaten ki daha ucuza bile bulunur..o fiyata 14 aylık 7 ye alıcı bulursan hiç düşünme sat geç 7 plusa zaten değişimden gelmiş yeni cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 29 Ocak 2018; 20:39:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 plusa tabi ki de geçilir bana sorarsan sat geç çiiff kamera 3 gb ram portre modu vs bütçe el veriyorsa geçilir

• Gerek yok
  • bjlek kullanıcısına yanıt
    Alan olmadığını görünce anlarsın benii o yüzden bir şey demiyorum artık. Telefoncu olsaydım 1800 den bi kuruş fazla vermezdim. 2500 e gel sana swap alayım sıfır km başka isteyen varsa onlara ilan linki atarım piyasada sürüsüyle var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 30 Ocak 2018; 8:35:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.