Şimdi Ara

iphone 7 beklenir mi 6s mi almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 kullanıyorum suanda mikrofou ve kulaklık giriş bozuldu kaç kere ekranı gitti durduk yere artık sıkıldım yenisini alma vakti geldi gibi fakat şöyle bir durum var şuan 6s alırsam nakit alamam kredi cekip 12-24 ay vadeli ödemek zorunda kalırım ama 7 yi beklersem nakit alabilirim fakat 7 korkutuyor beni açıkçası 5 lerde batarya sorunu vardı,6 larda da bükülme vs.Hep bi serinin ilk telefonu sıkıntılı oluyor garanti vs uğraşmak istemiyorum sizce napmalıyım?

• eylül desek 6 ay kadar var idare ediyorsa telefon 7 beklenir sanırım.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    hocam eder mikrofonu falan yaptırırsam da dediğim gibi sorun morun olur şimdi kablosuz şarj falanda filanda kulaklık portunu kaldırdık diyolar yani bence sorun cıkartır gibi bilemiyorum ya
  • earnmoney E kullanıcısına yanıt
    Güncel değil de moda olan telefon demek istiyorsun sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tip olarak 6s i begeniyorsanız 6s alın derim çünkü s serisi harşci donanımda yenilik olmaz pek ıphone 7de 2 gb ram 12 mp kamerayla gelir bence kasa değişir sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6'larda bükülme sorunu mu varmış?

türkiye'de satışa çıkmadan 1 gün önce 64gb 6 plus aldım hâlâ bükülmedi

yok öyle bir şey :)

1.5 yıl önce telefonu aldığımda dalga geçen arkadaşlarımın suratına suratına vuruyorum telefonu iyi bakın diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 15 Mart 2016; 19:42:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkan var ise bejkleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bekleyin.

6s ler de kalite kontrolu yapıldığına KESİNLİKLE inanmıyorum. kac cihaz oldu değişim yapılan, hala sorunlu cıhazlar gelebiliyor. bu sorunlar kucuk buyuk farketmeksizin daha önce hicbir iphone da bu kadar bariz bicimde görülmediği için oldukca ugrastırıyor.. yani yeni alacagınız 6s de de %70 garanti ve servis konusu gündeme gelmesi yüksek ihtimal.. öyle veya böyle..

işlemci vs gibi basit şeylerden de söz etmiyorum bu arada.. telefonla konusurken garip sesler cıkması, sesde cızırtı, hoparlörden tak tuk ses gelmesi. operator cekim gucunun inip cıktığı yerlerde gecişlerde ahizeden garip ses cıkması. herseyi gectim daha orijinal kutuyu acıp cihazın ekranında toz görenler var.. ios 9 a hiç girmiyorum, ios tarihinde bugune kadar ki en berbat sürümdür bana göre..

Netice itibari ile 6s olmamıs ama aldık kullanıyoruz.. tüm samimiyetimle söylüyorum; bu cihazın beni bu kadar uğrastıracagını bilsem iphone 5 i satmazdım, -ki 7.1.2 ile süperdi eski telefonum..yaklasık uc yılın ardından sadece titresimi bozulmuştu artık miadını doldurdu diyerek sattım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 16 Mart 2016; 10:22:07 >

• Eylülde tanıtılıyor kasımda Türkiye'de oluyor. Boşuna beklersiniz. S serileri her zaman daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cıktıgı donemde amerikadan tanıdığımız gelicek ona aldırma ihtimalim var.Türkiyede 650-700 dolarlık telefona 3500 lira vermek istemiyorum acikcasi o yüzden de bekleyesim var
  • defected kullanıcısına yanıt
    Hocam en yakın arkadaşımda 6 16gb lık var o da türkiyeye geldiği hafta aldı cocugun cebinde büküldü telefon gözle görülür şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.