Şimdi Ara

Iphone 7 almaya gidiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 1 saat sonra almaya gidiyorum pnerileriniz nedir 7s i beklemeyim mi hala kararsizim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• surda kalmis 3 ay. bekle desekte duracakmisin. apple'in eline dusmus karinca gibi adamlarsiniz tabiki duramayacak gidip 7 alacaksin. 7sasiri derecede benzer ozelliklerle cikacak hemen auv ouv 7s cikti hemen almaliyim telefonum deger kaybetmeden satayim diyip temizinden bi 1000tl sileceksin. o yuzden git al. 7s cikinca da ilk hafta onu da al
  • Yani 7s mi cikar sence 8 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMessage

Yani 7s mi cikar sence 8 mi?

Ne farkeder, sonucta bu surumde bircok degisiklik olacak. Bir kere daha iyi ekran kasa orani olacak, pili daha iyi olacak,yeni islemci olacak. 3 ay icin eski model almaya degmez.

Ama biz ne dersek diyelim,gidip satin alacakmissiniz gibi bir his var icimde

• 7s bekle demişsiniz de çıkmasına neredeyse 5-6 ay var Eylül'de tanıtılıyor 7 nin tr ye gelmesi ekimi bulmuştu. Acil telefon ihtiyacın varsa al geç ama idare edecek telefonun varsa bekle derim bende.

• Iphone se kullaniyorum ama 7 mat siyah cok hosuma gidiyor ama yorumlarinizda cok haklisiniz beklemekte fayda var ben cok tez canli birisiyim

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    TheMessage T kullanıcısına yanıt
    iPhone 7S veya 8, her yil oldugu gibi ayni donemde tanitilir ve satisa cikar. Yani bu yilki takvime gore, 8 Eylul 2017'de lansman yapilir ve 15 Eylul 2017'den itibaren satisa cikar. Tabii ilk basta ABD, Japonya. Fransa, Almanya, Ingiltere vb. ilk grup ulkelerde cikar. Turkiye'de satisa cikmasi yine ekim ortasi veya ekim sonunu bulur.

Ozetle 5 aydan once yeni seri alinamaz zaten. Ayrica beklemenin de sonu yok. 7S veya 8 ciktiginda da bekleyebilirsin. Sonucta iPhone 8S'in cikmasina sadece 11 ay kalmis olacak. Ihtiyacin ne zamansa o zaman almalisin. Yeni seri ciktiginda cok heves ediyorsan elindekini satar onu alirsin. iPhone'da zararin cok fazla olmaz.

Ilave: SE kullaniyorum demissin. E o zaman bekleyiver. Eylulden bu yana mat siyah icin kendini 7 ay tutabildiysen, 5 ay daha tutarsin. Seninki ihtiyac degil, heves. Gereksiz masrafa girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 10 Mayıs 2017; 14:51:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşıdan karşıya geçerken dikkat et yeter

• Nasil yani anlamadim?

• TheMessage T kullanıcısına yanıt
    Ekime daha çok var 7 alın geçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek meblağ bayılmışken zaman kazanmak için çıkarılan ip7 almaya gerek yok şebekesi de çekmiyor 😉 İp8 diye bir model çıkmayacak yeni çıkacak model iphone 7s olacak ben olsam beklerim ip7 konusuna baksana şebeke sorunları cızırtı çıtırtı almış başını gitmiş kimi kamerası kimi şebekesi kimi videoda kaydedilen traktör sesi derken velhasıl kelam ağrımayan başı ağrıtmaya gerek yok 👍

• Aldim artik hayirlisi

• 7 Plus almayı düşünmüyorsanız 7 32 GB alın geçin, İphone 6S ile 7 arasında ne kadar fark varki 7 ile 7S arasında olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 11 Mayıs 2017; 12:45:10 >
  • Eğer elinizde telefon bulunuyorsa yeni cihaz zorunluluğunuz yoksa almamak en iyisi şu dönem. Fiyatları epey ucuzlayacak eylülde.

• Şahsen ben 7s almayı düşünüyorum.şu an 6 kullanıyorum az bir zaman kaldı 7s çıkmasına.hiç s serisi kullanmadım.bu sefer 7s almayı düşünüyorum.

• buradan bekle alma falan diyorsunuz da telefon 5 kağıttan çıkınca ağlarsınız demedi demeyin.

tabi ki de yenisi almak daha uzun ömürlü olur ama hem çıkması için 5 ay daha bekleyecek hem de doların sağı solu belli değil (ki düşeceğini sanmıyorum) apple'da ölücü afedersiniz, bi kaç yenilik yapıp üstüne 1 kağıt daha koydu mu HADİ HAYIRLI İŞLER.

git al kardeşim 7yi. hayırlı olsun şimdiden
  • Hayırlı olsun güzel seçim. Günümüzün en sorunsuz ve en hızlı amiral gemisi iPhone 7. Bende 3 aydır kullanıyorum.

• TheMessage T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim güzel telefonun var neden para verip yenisini alıyorsun? Türk milleti boşa para vermeye çok meraklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.