Şimdi Ara

iPhone 7 alırken; 32 Gb 3250 TL'den mi, 128 Gb 3650 TL'den mi daha mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an kullandığım iPhone 6, 64 GB ve 55,7 GB kapasiteden hala kullanılabilir durumda boş 36.5 GB kapasite var.

Önümüzdeki dönemde biraz daha fazla kapasite kullanma olasılığı var doğal olarak.
    Bu durumda model yükseltirken GB düşürmek konusunda tam bir karar veremedim.
    400 lira fazla ödeyip 128 Gb almak daha mı mantıklı sizce? (Yurtiçinde çıktığında alıcam.)

Bir de yurtiçi ve kutusunda temiz iP6 yı kaçtan satmak hem alan hem satan açısından ortalama bir fiyat olur?

• 32 gb size yeter 128 gereksiz bence hem cok kullanmıyormuşsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla öde pişman olma

• Nasıl dolduruyorsunuz anlamıyorum. Bende ip6 64 gb var 16 gb bile dolmuyor. Fotoğrafları zaten her yeni ios sürümünde pc atıyorum sıfırlayıp kurulun yapıyorum kullandığım en fazla alan 10 gb falandır

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Hem ipad hem de iphonum 64 gb,toplam 128 gb
    İkisinde de 2-3 gb boş yer var.film,kitap,resim,eğitim vidyolarım,müzik vs vs doluyor iişte..
    256 gb iphone 7 almam lazım

• Eğer 400 lira gibi bir şansınız varsa elbette ki 128GB daha iyi arada ki kapasite farkı için 400 tl değer diye düşünüyorum eğer uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız 128gb tavsiye ederim. Bende 128 alacağım zira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxAeternaFB -- 30 Eylül 2016; 17:30:10 >
  • Raw format foto ve 4k video düşünülünce 128 çok akıllıca olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Raw format foto ve 4k video düşünülünce 128 çok akıllıca olur

Böyle düşününce, mantık doğru. Diğer taraftan ben normalde 2 senede bir yeniliyordum iPhone'u ve ama gelecek seneki model çok yenilikle gelince yüksek olasılıkla değişmek isterim seneye de.

iPhone'un en çok satacak bellek kapasitesini çıkarmayıp, bir altı bir üstü arasında 400 lira fark olması çok sinir bozucu. Kendine maliyet farklı sadece birkaç dolardır halbuki.

Diğer taraftan da devletimiz sağolsun bizi çok güzel öpüyor. Şimdi 3250 verip aldığımızı seneye telefon yenilemek istesek ikinci elde yarı fiyatına vericez sanırım.

Tut ki seneye çıkan modelde ciddi bir sorun olacak olsa, bu defa almak istemeyiz. Değişmeyelim telefonu desek, elimizdekinin de ikinci eli düşücek zaten, telefon da mı almayalım? Ohoooo gel de çık işin içinden.

Rusya'ya vize kalktı mı? Turla falan gidilir mi iki günlüğüne? Ne kadar masraf olur? Sahi bunu hiç düşünmedim. Hangi ülkede en ucuz, az masrafla git gel yapabileceğimiz?

• 128'lik al bencede.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.