Şimdi Ara

iPhone 7-7+ hakkında birkaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, şuan 5s kullanıyorum ve ocağın sonlarına doğru 7 veya 7+ almayı düşünüyorum fakat incelemelerinde çok da beğenilmediğini farkettim 7 nin 7+ da kamera dışında çok övülmüyordu
    ayrıyetten 6 ve 6s arasındaki ölümcül farklar bükülme v.b sorunların giderilmesi canımı sıktı 7 ve 7s arasında da böyle ölümcül farklar olur mu sizce ? ne yapmalı arkadaşlar?
    (lütfen kullanıcılar yorum yapsın).

• quote:

Orijinalden alıntı: Junace

Merhabalar, şuan 5s kullanıyorum ve ocağın sonlarına doğru 7 veya 7+ almayı düşünüyorum fakat incelemelerinde çok da beğenilmediğini farkettim 7 nin 7+ da kamera dışında çok övülmüyordu
    ayrıyetten 6 ve 6s arasındaki ölümcül farklar bükülme v.b sorunların giderilmesi canımı sıktı 7 ve 7s arasında da böyle ölümcül farklar olur mu sizce ? ne yapmalı arkadaşlar?
    (lütfen kullanıcılar yorum yapsın).

Ölümcül farklar olacağını zannetmem ama birkaç ayrıntı yüksek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sizce uzun süre kullanmak için 7s beklemeli mi yoksa almalı mı şimdi

• Dostum, sen cihazı alıp parçalanana kadar kullanmak istiyorsun ben öyle anladım. Farklar olur ama her yeni çıkan cihazda farklar olur. İnsanlar hala "bi b*k gelmedi yeni" derken kasadan bahsediyorlar. Bence gayet güzel yenilikler geldi 6s in üzerine. Eski bir cihaz alırsan(6s gibi) kullanılabilirliği 1 sene daha az olacak. 7s e kadar bekleyip 5s le zar zor idare edeceğine al 7 yi, 3-4 sene kullan sonra o an en yeni neyse onu alırsın. 7s i beklesen de ömrü 3-4 sene olacak zaten. 5s i zorlamış olacaksın sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter15

Dostum, sen cihazı alıp parçalanana kadar kullanmak istiyorsun ben öyle anladım. Farklar olur ama her yeni çıkan cihazda farklar olur. İnsanlar hala "bi b*k gelmedi yeni" derken kasadan bahsediyorlar. Bence gayet güzel yenilikler geldi 6s in üzerine. Eski bir cihaz alırsan(6s gibi) kullanılabilirliği 1 sene daha az olacak. 7s e kadar bekleyip 5s le zar zor idare edeceğine al 7 yi, 3-4 sene kullan sonra o an en yeni neyse onu alırsın. 7s i beklesen de ömrü 3-4 sene olacak zaten. 5s i zorlamış olacaksın sadece

hocam uzun derken okulumu bitmesine 4 yıl var üni 1 deyim bitene kadar idare eder mi?
  • bende 5s ilk çıktığında aldım, 5s 1 sene daha rahat götürür seneye hem tasarım hemde şarj bakımından iyi bir telefon geleceği kanaatindeyim bekleyip görelim bence.
  • Junace kullanıcısına yanıt
    İdare eder kavramı çok geniş bir şey hocam, 3 sene sonra hala işinizi görüyo olur da 4. senesinde emekliyo olur büyük ihtimalle. Hala 4s-5 i olan insanlar var, kullanmak ayrı idare etmek ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar dubaide yasıyorum. burda fiyatlar uygun düşünen arkadaş olursa türkiye fiyatının 500 - 600 tl aşşağısına kapınıza kadar gönderim yapabilirim. türkiyeye kendim veya gelicek olan arkadaşımla gönderirim. cihazı kayıt ettirmek almayı düşünenlere ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter15

İdare eder kavramı çok geniş bir şey hocam, 3 sene sonra hala işinizi görüyo olur da 4. senesinde emekliyo olur büyük ihtimalle. Hala 4s-5 i olan insanlar var, kullanmak ayrı idare etmek ayrı

Hocam sıkıntısız kullanabileceğim anlamdına idare etmek diyorum.
  • fer3652 F kullanıcısına yanıt
    Hocam işinizde gözüm yok yanlış anlamayın da türkiye fiyatının kaç tl aşağısında ki siz 500-600 tl aza satıp kâr elde ediyorsunuz bir cihazdan kaç tl kalıyor size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık açık söyleyeyim ben kardeşim sana, iPhone ilk modelinden beri kullanırım sana en basit ve en etkili tavsiyem şudur; S serisi alman her zaman daha iyi olacaktır. İstersen dön geçmişe bir bak Apple'ın olayı mıdır iPhone için geçerli bir durum mudur bilmem ama S serisi her zaman daha üstündür bunun model yükselmesiyle bir alakası yok Apple bir telefon çıkarır eksik bir şeyler vardır hep yahu bir şeyler eksik ama ne dersin sonra S bir çıkarır aha budur yahu tamam dersin. Bu yıllardır böyle oldu böyle de olacak. Hadi hayırlı olsun şimdiden.
  • 5s çıktıgında almıstım 4 gün önce de iphone 7 ye geçtim, gayet güzel bi telefon ayrıca seneyi mi beklesem muhabbetinin sonu yok. sonuc olarak bu sektör kapanmadıgı surece her sene daha iyisi çıkacak.
  • 7 alınabilir 64gb ve 128gb ise hız=gb diyor bazı kişiler.

• Bende s ler daha iyi muhabbetine inanmıyorum. Her sene daha iyi bir model çıkıyor. 7s çıktığında da 8 ondan daha iyi olacak mesela :)
  • @ALL

Arkadaşlar bugün birkaç AVM ve APPLE CENTER gezdim ve Model-A1660 , Model-A1661 modellerini bulamadım baktıklarımın hepsi, (bunlara 7 ve 7plus dahil) A1778 , A1784 modellerdi yani İNTEL chipsetli modem kullanıyorlar, A1660 ve A1661 Qualcomm LTE modemi kullanan modeli nerden bulabilirim bilgisi olan varsa vede bilgilendirirse sevinirim teşekkürler.
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    burdakı fiyatlar 7 plus
    32 gb 3099 aed -2650 tl
    128 gb 3499 aed -2980 tl
    256 gb 3899 aed -3320 tl
    bu fiyatlar telefonların burdaki fiyatı ıphone 7 fiyatlarıda 32 gb 2599 aed- 2200 tl 128 gb 2999 aed -2550 tl 256 gb 3399 aed- 2890 tl dubaide bir alısveriş sitesi veya marketin sitesine girip fiyatlara bakabilirsiniz .
    6-6s arasında hangi ölümcül farklar vardı?ben hiç ölümcül fark göremedimde.farkları sayayım.kamera mp arttı ama kalitede fark yoktu(dxomark raporu), ön kamerada 6 çok düşük mp vardı 5 e çıkardılar bu kalitede fark ettirdi.3d touch geldi ,ram 2 gb oldu kasa aynıydı ve pil kapasitesi dahada düşürüldü.

6s-7 farklarını sayayım.stereo hoparlör,suya-toza dayanıklılık,taptic engine li home butonu,kamera diyafram aralığı küçültüldü ve kalitede bariz artış oldu,7ye ois geldi plus 7 ye çift kamerayla birlikte zoom özelliği ve portre modu geldi,4 led li flash geldi,ön kamera 7 mp oldu ama 6s le ön kamerada kalite açısından fark yoktu, plus 7 de ram 3 gb a çıktı,ilk defa apple 4 çekirdekli işlemciye geçti.şimdilik bunlar aklıma geldi.

Gördüğün gibi 7 de daha fazla yenilikle geldi.hatta şunu söyliyeyim şimdiye kadar hiçbir iphone da bu kadar yenilik gelmemişti.sebebide kasayı aynı tuttukları için donanıma abandılar.ayrıca heryerde kötü vs. diyenleride ben hiç duymadım tam tersi herkes çok beğeniyor.berkan beyin incelemesine bak,shiftdelete incelemesine bak,techworld e bak hepsine bak herkes çok beğenmiş cihazı.tek yakındıkları kasada çok büyük farklılıklar olmamasıydı.zaten kasa değişse bu kadar yenilik gelmezdi.örnek 5s-6 arasında kasa dışında aşırı bir fark yoktu.

7s te ne çıkacak söylim.eğer kasa değişmezse hızlı şarj gelecek,kablosuz şarj gelecek,60fps de 4k video gelecek,yine performans artışı,kamerada muhmelen çift kamerada oynama yaparlar 2x ten atıyorum 10x optik zum yapar,sesle ilgilide beats falan gelebilir.ama 10.yıl muhabbeti falan bazı yerlerde kasa değişcek diyorlar eğer kasa değişirse bu yeniliklerden sadece performans artışını koy,diğerleri gelmez.

yani demem o ki eğer ihtiyacın varsa gayette 7 alabilirsin.bende küçük sevmeme rağmen plus taki büyük yeniliklerden dolayı 7 plus alıcam.seneye 7s alırsan diğer sene 8 çıkacak seninki yine eski kalacak.bu işin sonu yok.hem 7s alırsanda 4 senelik kasa almış olursun.eğer ihtiyacın varsa bu sene al yok şimdiki telefon taş gibi ben 1 sene daha idare ederim diyosan bekle o zaman.bunu iphone 6 kullanan ve 7 ye geçme arifesinde biri olarak söylüyorum.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Telefonumdan memnunum fakat ocağın ortalarında alacağım başka fırsattım olmayacak bi hediye gibi düşünebiliriz onu

• 7 JetBlack var.

telefon mükemmel olmuş. tek başına değerlendirince kamerası tasarımı vs mükemmel bence
    sadece 6s'ten çok çok fazla farkı yok, ki bence iPhone tarihine baktığımızda yenilikler fena değil

ben olsam 7S beklemezdim çünkü 7 şimdilik sorunsuz gözüküyor. evet 7s'te teknik olarak çok gelişim olacak ama 1 sene beklemeye değmez
    Merhaba.5s ten 7'ye geçmek seni oldukça memnun eder.Şayet 6s kullanıyor olsaydın buradan da özelden de geçme diye uyarırdım.7 yi ilk alanlardanım.6s i iyi paraya satmış 7 yi İsveç'ten alacaktım ki stok sorunu yaşadık.Velhasıl Türkiyeden aldık.Yani model yükseltmek gibi bir derdim ve takıntım yok.
    Daha önce de yazdım bu forumda.Ben 6s i 7 den başarılı buluyorum.Tabi bu şahsi yani benim kaçırdığım yanlış düşündüğüm şeyler olabilir.Ancak 1 yıllık 6s demeyimim bana daha stabil olduğunu hissettiriyor.7 de çok çok beğendiğim özellik ise şüphesiz home tuşu.Bunun dışında geç şarj olması ve karşılığında iyi bir kullanım süresi sunması da beklerken sıkıntı kullanırken memnun edici.
    Sanırım 7s i beklemez 7 ye geçerdim.Bir de sonu yok bu teknoloji işlerinin malum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.