Şimdi Ara

iPhone 7, 7 eylül TSİ 20:00 da tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peki hangi kanalda olacak nereden izleyebiliriz bilgisi olan var mı
    edit. Alacağım falan yok arkadaşlar. Bilgi edinmek için izleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 30 Ağustos 2016; 12:52:58 >

• AKK'ye HAYIR !
  • Donanımhaber apple'dan önce tanıttı dostum napacan yeni tanıtımı
  • rez
  • Hulooooo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Tv'si olanlar izleyebilir.
    Bir de bir çok teknoloji sitesi adı altında haber yapan siteler, canlı olarak çevirisi ile birlikte yayın yaparlar diye tahmin ediyorum.
  • Adamlar yapsın telefonu biz anca tanıtımına bakalım.
    Yazık bize !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 golf 8.5 vs 2021 üstü a3
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Apple Tv'si olanlar izleyebilir.
    Bir de bir çok teknoloji sitesi adı altında haber yapan siteler, canlı olarak çevirisi ile birlikte yayın yaparlar diye tahmin ediyorum.

Apple tv ne alaka?

Ntv sporda gosterilecek hocam

• 6S alma arefesindeyim acaba beklesem mi 7 yi?
  • asgari ücretliler bu habere cok sevinecek kuyruga simdiden girerler.. gelsin 36 ay araba öder gibi taksitler
  • A9 da canlı yayın

• Milletin sokağa dökecek parası çok böyle enayiler olduktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 30 Ağustos 2016; 12:46:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT Çocuk'da yayınlanacak.
  • Samanyolu TV bir günlüğüne izin almış yayınlayıp kayyum atanıp tekrar kapatılacak.

• Arkadaşlar ikinci el iphone 5 kullanan birisiyim. Sadece bu konular hakkında bilgim olsun diye izlemek istiyorum alacağım falan yok. Ha belki 3-4 yıl sonra iphone 7 alırım orası belli olmaz, sonuçta ucuzlayacak
  • Donanımhaber yapar herhalde.Geçen se için yapmıştık.
  • Apple Tv'de, yeni çıkan tüm ürünler ve yapılan canlı tanıtımlar gösterilmiyor mu ?
    NTV spordan haberim yoktu. Daha iyi olmuş bu.
  • sırf kendini zengin göstermek havalı göstermek icin vee sırf arkasında elma işareti gözüksün diye 36 ay taksitle+ faiz ile 5000 küsür civarda para odeyip hava atan insanlara deli oluyorum ve calıstıgım yere gelen her meslekten insanda iphone görüyorum herkesin elinde o var inanilmaz boyutlarda satıs yapmıslar türkiyede bu kadar kazık fiyata ragmen ... türkler kadar hava atmayı seven baska toplum var mi acaba kıza sordum bi gün ne özelligi var biliyomusun bunun diye . bana verdigi cevap bilmiyorum görünümü güzel diye aldım aaa işte bak iphone kullanıomm ben demek için 5 bin küsür liraya 36 ay taksit yapan akıllı türkler sonrada utanmadan devlete laf atarlar küfür ederler ellerinde hepsinin iphone var ama nasıl oluyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djali01 -- 30 Ağustos 2016; 12:57:57 >
  • djali01 kullanıcısına yanıt
    Ellerinde Tofaş taşıyorlar
  • Geçen Penthouse da verilmemişmiydi? Geçiriyolardı efsane şekilde (Fiyat olarak)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.