< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İPHONE 6Sin 3500 TL OLMASI

-
-
6 yıllık telefonu sırf apple diye alan aptalın dibidir
-
xiaomi alın daha iyi hatta iPhone 11den bile daha iyi olduğunu düşünüyorum xiaominin
-
Apple Mac Pro Tekerlek Kiti de 5600 TL ama 12 bin yıl önce bulunan tekerleklere bin bastığı için bu fiyatta olduğunu samıyorum
-
Bunlar iyi günler inşallah.
-
Bunlar hep epılın oyunları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede 3500 ? Çok uçuk bir fiyat yaşadığım şehir için 1200 -1400 tl 6s 7'ler 2200
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bi insan neden durup dururken yalan yanlış konu açarkı ?
Katılıyorum. Ya Apple alın ya da Samsung Note serisi. Diğerlerine bulaşmayın bence.
-
Hepsiburadaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-14E016876
Nerede 3500 ? Çok uçuk bir fiyat yaşadığım şehir için 1200 -1400 tl 6s 7'ler 2200
Çıktığı hafta 3300 civarına almıştım..
-
Fiyatının artmasının nedeni sıfırının çok çok azalması ve stok olmaması dolayısıyla muhtemelen, elde kalanları ucuza elden çıkartmak yerine pahalıya satmayı tercih ediyorlar. Demek ki talep oluyor. Kaç sene önce 6s üretimi sona erdi çünkü halen sıfır kapalı kutular piyasada var ama bunlar da az olduğu için fiyatı uçurdukça uçuruyorlar. Xiaomi mi6'yı üretimi sona erdikten birkaç ay sonra sıfır kutulu halini 4-5 bin liraya gördüğümü hatırlıyorum. Arz talep durumu. Arz az olup, talep çok olursa fiyat fırlar. Bunda da aynı durum var. 2. elleri 1500-1700 tl arasında dolanıyordu en son gördüğümde 6s'lerin
-
Tamam 6s değil 7 olsun oda 3600-3700₺, sadece işlemci farkı olan aralarında 1 sene olan 2 cihaz bunlar. 5 yıl öncesinin telefonu bu fiyata satılıyor çünkü hala stabil, hala o fiyata satılan androidlerden kararlı çalışıyor bu bir gerçek. Telefon kullanımında her şey ekran büyüklüğü,çözünürlüğü vs değil. Konu sahibinin yazdığı gibi işi anında yapabiliyor olmak önemli.
-
6S piyasadaki çoğu orta seviye Android telefondan iyi çalışıyor. Saçma sapan yorum yazanlara takma lakin fiyatları hala yüksek. Ben 2017 Eylül'de 3300 TL'ye 7 almıştım ve Ocak ayında 1800'e satmıştım. 6100'e 8 Plus 256 GB almıştım, telefonun sıfırı 7500 civarında şu an.
Ürünler eskidikçe fiyatları arttı.
-
öncelikle bu iPhone'un satış politikasıyla alakalı. 200 lira daha verince 7 alabiliyorsun zaten. 6s satma dertleri yok zaten 2500'e koysa peynir ekmek gibi gider o fiyat segmentinde tokatlar bütün telefonları.
En Beğenilen Yanıtlar

6 yıllık telefonu sırf apple diye alan aptalın dibidir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X