Şimdi Ara

iPhone 6s vs Xiaomi note 8 bütçe 1750tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Bütçem 1750 TL önümdeki seçenekler biraz kısıtlı bütçem nedeniyle
    Bir arkadaşım iPhone 6s ini satacak 1500 liraya 32 GB garantisi mevcut halen ya bunu alacağım ki benim çok hoşuma gidiyor iPhonenun 6 -6s kasası (çerçeve beni rahatsız etmiyor) ya da 1750 liraya Xiaomi note 8 veya bu fiyatta bir telefon alacağım benim iPhone'dan Yana görüşlerinizi ve bütçeme göre önerilerinizi bekliyorum kamera ve tasarım benim için önemli kriterler bu fiyata çok birşey beklemiyorum ama performanslı olması da beklentilerim arasında önceki telefonum Xiaomi redmi 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kıyas kabul etmez. senelr önceki tasarım-teknoloji-kamera vs. günümüz trendleri. bence fazla düşünmeden note 8 alın derim.
  • Boşverin iphonu.
    6s bu zamanda kesinlikle alınacak cihaz değil.
    Mi A3 çok iyi cihaz, redmi note 8 de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 tabiki de
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Hocam redmi note 8 beni hiç tatmin etmiyor hocam iPhone 6s alsam en azından çok zarar etmeden satarım. Yaza doğru tekrar satıp üstüne biraz daha para ekleyip sağlam bir telefon almayı düşünüyorum açıkçası. Tabi şuan alacağım telefon beni tatmin ederse satmam kullanırım. Benim için kamera önemli bir faktör.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saguragihanamichi -- 20 Kasım 2019; 21:0:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saguragihanamichi S kullanıcısına yanıt
    hocam daha durun bismillah telefonu almadan satmayı zarar etmemeyi falan düşünüyorsunuz. telefonu kullanmak için mi istiyorsunuz al-sat yani ticaret için mi? al sat içinse bir şey diyemem. telefon da olur limon da olur borsada hisse de olur ticaretin çok farklı yolları var. ben alıp senelerce kullanılacak cihaz sorduğunuzu varsayarak kullanım açısından yıllar önce çıkmış eski bir teknoloji yerine yeni bir teknoloji alıp kullanmanın mantıklı olduğunu söyledim sadece. almak satmak zarar etmek etmemek falan ticari işler. ben pek anlamam açıkçası ticaretten. telefon kullanımı olarak soruyorsanız teknolojiyi takip eden biri olarak note 8 öneriyorum.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden kafam karışık. Cevabınız için teşekkür ederim. Şöyle bir durum var. Şuan bütçem kısıtlı. Max 1750. Yaza kadar bütçem artar yüksek ihtimalle. Açıkçası gözümde mi note 10 var. Yaza kadar da telefonsuz kalmamak ve zarar da etmek istemiyorum. Hem iOS u tatmak istemem hemde iPhone’un satışı iyi olduğu için iPhone 6s düşünüyorum. Durum bu :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saguragihanamichi S kullanıcısına yanıt
    durum söylediğiniz gibiyse evet mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.