Şimdi Ara

IPHONE 6S Mİ YOKSA S8 Mİ ALAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki hafta sonra Amerika'ya gideceğim ve gitmişken güzel bir telefon getirmek istiyorum. İnternet'ten araştırırken S8'in indirimde olduğunu gördüm. Sizce almalı mıyım? Benzer fiyata önerebileceğiniz başka telefon var mı? Bildiğim kadarıyla Amerika'da Iphone 6s'de benzer fiyatlara alınabiliyor. Hangisini almamı önerirsiniz? Eğer indirim iki hafta daha devam ederse S8 almak isterim ama fikrinizi sormak istedim. Daha önce hiç IOS kullanmadım? Sizce Iphone'un yıllarca sorunsuz kullanılabilirliği daha yeni olan S8'i almamak için bir sebep olabilir mi?
    http://www.bestbuy.com/site/samsung-galaxy-s8-64gb-unlocked-midnight-black/5803741.p?skuId=5803741

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunben -- 26 Temmuz 2017; 13:51:8 >

• Eger 574$ ise tabi ki S8.

Iphone tarafinda 6S daha almaya gerek yok 2 yillik oldu sayilir.7Plus mi S8 mi deseydin dusunurduk ama S8 karsisinda 6s in hic sansi yok :)

Bi kere icindeki teknolojiler bile geride kaldi 6S in..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O linkteki telefondan ben de aldım, bugün elime geçecek umarım fakat US versiyon yazıyor. Onu Türkiye'de kullanabiliyor muyuz bilginiz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.