Şimdi Ara

iphone 6s mi iphone 6s plus mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet açık aslında muhtemelen kişinin tercihine göre de cevaplar değişecektir ama yinede size düşüncemi söyleyip yorum almak istiyorum.Iphone 6s almayı düşünüyorum ama plusla arasında kararsız kaldım daha doğrusu 6s almaya karar verdim ama 6s plusda olup 6s de olmayan özelliklerden dolayı kafam biraz karışık şuan.Bunlar ne diye sorucak olursaniz birincisi daha yüksek bir batarya ikincisi de kamerasında bulunan optik sabitleyici özelliği. Aslında istediğim boyutlardaki telefon tam anlamıyla iphone 6s,ele çok uygun taşıması zor değil.iphone 6s plus bana baya kaba geliyor arkadaşımın telefonunu cebime koyduğumda bile rahatsızlık verdiğini hissettim açıkcası.Tam olarak sormak istediğim şey 6s plusda olup 6s de olmayan bu özellikler çok fark yaratıyor mu özellikle kamera konusunda yani boyutu büyük bulmama rağmen sırf bu özelliklerinden dolayı almaya karar verdiğim 6s den vazgeçip 6s plus mı almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Taşınabilirlik önemli. 6s 64 gb işinizi görecektir. 6s plus hem kaba hem de taşıması zor. 6s daha oturaklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serd12 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

oyun oynamıyorsanız bence plus gereksiz olur ama, pil önemli derseniz plus tercih edilebilir her ne kadar taşıması problem olsa da.
    Kısaca telefonu elinizden düşürmüyorsanız (çok kullanıyorsunuz anlamında) plus tercih edin.
    telefonu cebinizde taşımaya alışık iseniz plusı aynı şekilde taşımanız rahatsızlık verebilir.

bende 15 aydır düz iphone 6 var, iki aydır plus alma niyetindeyim.
  • Bir kaç oyun dışında öyle pek oyun oynamıyorum aslında ama diğer türlü mesajlaşma twitter vs de baya vakit harcadığım söylenebilir her ne kadar o günkü meşgüliyetime bağlı olsa da genel olarak durumum bu.Plus ın beni kendine çeken tarafı batarya dan çok kameradaki ois teknolijisi açıkcası tabi batarya da önemli ama android kullanıcısı olduğum için alıştım günde 2 defa şarj etmeye.Neyse artık biraz daha düşünüp kararımı vermeye çalışıcam.Cevaplarınız için de teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.