Şimdi Ara

Iphone 6S Kullanan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, şuan iphone 5s kullanıcısıyım ve şarjı çok az gidiyor 3gli kullanımda yarım gün zor gidiyor belki gitmiyor. Iphone 6S de Şarj Sorunu Var Mı Yoksa Android Telefon Mu Almalıyım ? Oyun Oynamıyorum Benim için batarya hafıza ve video kaydı önemli. Android telefon alırsam xperia z5 premium tarzında bir telefon alacağım üzerine birde 128 gb hafıza kartı alacağım ve toplamda 160 gb hafıza olacak tavsiyelerinizi bekliyorum iphone 6s almam için bir sebep var mı ?

• 2 gün önce 5S 16 GB telefonumu veda edip 6S 64 GB aldım. Şarj sorunu şöyle diyim testlerede bakarsanız asla yok benim ki TSMC işlemci 5s'e göre şarkım çok daha iyi kesinlikle. Çünkü yeni işlemci hızlı olduğu kadar da tasarruflu. Eski bir 5s sahibi olarak seni asla üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

2 gün önce 5S 16 GB telefonumu veda edip 6S 64 GB aldım. Şarj sorunu şöyle diyim testlerede bakarsanız asla yok benim ki TSMC işlemci 5s'e göre şarkım çok daha iyi kesinlikle. Çünkü yeni işlemci hızlı olduğu kadar da tasarruflu. Eski bir 5s sahibi olarak seni asla üzmez.

çoğu kişide samsung işlemci daha tassaruflu diyor..

Bide bu tsmc yada samsung işlemci olduğunu nasıl anlıyorsunuz alırken...

• işlemci sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdiva -- 20 Kasım 2015; 18:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu Abi :))

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

2 gün önce 5S 16 GB telefonumu veda edip 6S 64 GB aldım. Şarj sorunu şöyle diyim testlerede bakarsanız asla yok benim ki TSMC işlemci 5s'e göre şarkım çok daha iyi kesinlikle. Çünkü yeni işlemci hızlı olduğu kadar da tasarruflu. Eski bir 5s sahibi olarak seni asla üzmez.

çoğu kişide samsung işlemci daha tassaruflu diyor..

Bide bu tsmc yada samsung işlemci olduğunu nasıl anlıyorsunuz alırken...

Hayır testlerde TSMC daha iyi değerler veriyor şarj ve ısınma durumlarında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.