Şimdi Ara

Iphone 6s icin jelatin ve kilif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden bulabilirim bir de space grey icin hangi renk guzel durur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spigen Slim Armor.

Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Spigen Slim Armor.

Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif

Hocam dustugunde koruyacak bir sey ariyorum

• oeem O kullanıcısına yanıt
    Bu kılıf o iş için üretilmiş bir kılıf zaten hocam. Askeri standartlarda üretilmiş. İçinde darbe emici hava kanalları var

• 6 için olan kılıflar 6s ile uyumlu mu acaba? Spigen için kendi sitelerinden sipariş vermiştim ama tedarik falan derken iptal ettiler siparişi. Baya problem yaşatmışlar insanlara daha önce. D&R mağazalarında falan 6s modelleri var mı acaba?
  • feverfire kullanıcısına yanıt
    Kılıflar uyumlu hocam 6 ve 6S ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

6 için olan kılıflar 6s ile uyumlu mu acaba? Spigen için kendi sitelerinden sipariş vermiştim ama tedarik falan derken iptal ettiler siparişi. Baya problem yaşatmışlar insanlara daha önce. D&R mağazalarında falan 6s modelleri var mı acaba?

D&Rda 6S modelleri yok şuan hatta 6 için bile modeller cok kısıtlı, beğendiğiniz denk gelirde alırsanız ne ala.

6 için olanlar 6s ilede uyumlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu 3d touch olayı ile boyutlarda minik oynamalar olur, silikonlardan ziyade sert malzemeden yapılma kılıflarda problem çıkar diyordum, sıkıntı yok demek ki.
    Cevaplar için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Bu kılıf o iş için üretilmiş bir kılıf zaten hocam. Askeri standartlarda üretilmiş. İçinde darbe emici hava kanalları var

Hocam spigen de en iyi model hangisi bana tough armor gibi geliyo ama siz daha bi tecrübelisiniz galiba bilgilendirme yaparsanız sevinirim.Birde telefon çok kalınlaşıyormu ve tech 21 hakkında bilginiz var mı

• metinyap kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kılıf konusunda biraz meraklı ve hassasım. Hassasiyetimin sebebi 3 sene en az bir telefona 3.000 lira para vermek istememem.

Tech 21 i bende çok seviyorum, iyi koruma sağladığını söylüyorlar hep. İp6 ilk çıktığında 2014 ekim gibi 89 liraydı sonra 119 oldu şuan 159 lira apple store da. Yani mantık sınırını aştı.

O yüzden her zaman minimum yüzde 20-30 indirim olan Spigen tercih ediyorum ben.

2. İp6 space grayı alır almaz Ultra Hybrid Metal Slate taktım D&R dan alıp. Sonra 4. Günü telefon arabamdan inerken elimden düştü 4-5 takla attı asvalt zemine 0 sorun çizik bile olmadı kılıfın darbe emiciler, sayesinde. O gün tam not verdim Spigene fiyatlarını sürekli takibe aldım.

Kurban arefesinde kurbantelaşı falan cihaza bi halel gelmesin diyerek sürekli incelemelerini izleyip gözüme kestirdiğim Slım Armor almaya D&R a gittim, beyaz rengi vardı fakat beğenmedim almadım Puppada 79.00 lira fiyatla grisi vardı bi sitesine gireyim dedim Puppada bakarken %40 indirim varmış. 79 liradan 47 liraya inmiş hemen Electric Red ve Gun Metal renklerini sipariş ettim. 3-4 gün kullandım ikiside çok iyi ele oturuşu darbe konusunda koruyucu olmasını bilmek çok iyi. En güzel yanı ekranın kırılmaz camla bile 2-3 milim içerde kalması ve kavislerinin tamamen kapalı olması. Bu sayede ekran maksimum korumada yüz üstü düşse bile sıkıntı yaşatmaz yüksek ihtimalle.
    Fakat biraz kalınlık yapıyor, ve arkası kapalı olduğu için İphone kullanmış gibi olmuyorsun. O yüzden daha çok kampa giderken ve doğa yürüyüşlerinde kullanmaya karar verip 2 tane daha Ultra Hybrid siparişi verdim yarın gelecek.
    Ben bu açıdan Ultra Hybridi daha çok tavsiye ediyorum hem daha ince hem arkası şeffaf ne kullandığını görüyosun hemde koruması slim armordan geride kalmaz.

Gelelim senin soruna. Tough Armor Slim armordan biraz daha köşeli kalın ve etli bu yüzden gündelik kullanımda elini yorabilir küt duruyor. Slim Armor hem aynı korumayı sağlar hemde daha ince bir tutuş sağlar.

Ultra Hybrid içlerinden en kullanışlısı ve incesi. Koruma konusundads gerçekten iyi.

Tough Armor biraz kalın Slim Armor ve Ultra Hybrid e yoğunlaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için tech 21 den vazgeçtim spigen tough armordan da vazgeçtim söylediğiniz iki model üzerinde yoğunlaşcam.Birde yakından görebilsem şunları genpaya yada dr ye gidip inceleyim fiyatları sitesindeki gibiyse alim yok değilse sitesinden alim diyorum.Peki bazı kişiler siteden siparişte sorun çıkıyo demiş bu doğrumudur?

• 6 ile 6s kılıfları yükseklik ve genişlik ayrıca kalınlık açısından ufak sıkıntılar yaşatabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinyap

Teşekkür ederim cevabınız için tech 21 den vazgeçtim spigen tough armordan da vazgeçtim söylediğiniz iki model üzerinde yoğunlaşcam.Birde yakından görebilsem şunları genpaya yada dr ye gidip inceleyim fiyatları sitesindeki gibiyse alim yok değilse sitesinden alim diyorum.Peki bazı kişiler siteden siparişte sorun çıkıyo demiş bu doğrumudur?

ultra hybrid metal slate in detayları bunlar hocam benim telefon space gray çok yakıştı bu renk. slim armor istersen onuda atarım. Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif
     Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif

Hocam konu ile alakasi yok ama bende sizle ayni kilifi kullaniyorum. Fakat apple logosu acikta kaldi ve ciziliyor filmi nereden ve kaca aldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Hocam konu ile alakasi yok ama bende sizle ayni kilifi kullaniyorum. Fakat apple logosu acikta kaldi ve ciziliyor filmi nereden ve kaca aldiniz

Hocam SlimArmor icin yaptirdim bende.
    Logo acikta kaliyor diye.

10 liraya kırılmaz cam yaptirdim temperli. Herhangi bir telefoncuda yaptirabilirsin.
    Fakat arkası iz yapıyormuş. İz yapmayanı yokmuş.

Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif Iphone 6s icin jelatin ve kilif

Hocam peki bu apple logosu varya normalden bira icerde. Yani gomme gibi biraz. Film irda balon yapmiyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Fotoda gördüğün gibi yapmıyor hocam

Tesekkur ederim dostum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-6S-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid-TECH,PR-1656.html hocam bunu beğendim fikriniz nedir sizce iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinyap

http://www.spigen.com.tr/iPhone-6S-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid-TECH,PR-1656.html hocam bunu beğendim fikriniz nedir sizce iyi mi?

Hocam güzel ama stokta yok bu ürün. Bende siparis edicektim ama kalmamis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.