Şimdi Ara

Iphone 6s hala kullanılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cok sert vurmussun simdi gelir copdroidciler bunlar eski copdroidlerde kaldı diye vir vir yapar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kullanılmaz. Ekranı küçük kalıyor artık. Film dizi youtube izlerken zevkli olmuyor.

2 çekirdek işlemcisiyle alt tabda google+youtube+3-5 sayfa acınca kasıyor.

Sitelere girerken ve googleda aratma yaparken akıcı degil gecikmeli geliyor klavye. 2 Çekirdeğin yavaşlıgını hissettiriyor.

Youtubeda zaten 720pnin üstünde izlersen direk kasma yapıyor zaten.

Bataryası istediği kadar güçlü olsun işlemcisi ve bellekleri iyice yoruldu ve ağırlaşmaya başladı.

• 6s plus kaldi kardesimden onu kullaniyorum
    Elde demode duruyor
    Ekranin al ve ust cercevesi kalın ya eski duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C. S C kullanıcısına yanıt

ama şöyle bi gerçek var telefonunu yenilemek istediğin zaman androidler sana vicdanını tatmin için imkan sağlıyor ama iphone da yenilediğin zaman 'ne gerek vardı ki vızır vızır çalışıyordu' duygusundan kurtulamıyorsun. Iphone size böyle bi imkan sağlamıyor..

• abrinc09 kullanıcısına yanıt
    hangi model aldınız ? 12 mi ?

• myigity kullanıcısına yanıt

Hocam 14 Plus 256 Gb Beyaz renk sipariş verdim.

Hafta içi gelcek yeni telefonum henüz elime geçmedi 😅

• sırf telefonla konuşulcak ve whatsapp vs kullanılcaksa neden olmasın. bataryası sağlamsa idare eder. sadece kasma/donma yapabilir.

• Ben son güncelleme alıncaya kadar kullandığım için , değiştirme sebebim güncelleme döngüsünün bitmesi oluyor genelde.

• C. S C kullanıcısına yanıt

Adamsın. :D Iphone kullanırken ben de öyleydim. Kalite diyebilir miyiz diyebiliriz.

• iphone 6s çıkalı neredeyse 10 sene olacak. bu bile almamak için bir sebep bence. 2 sene sonra muhtemelen whatsapp gibi temel uygulamalar desteğini çekecek. zamanında güzeldi falan ama günümüzde akıl karı değil ana telefon olarak kullanmak. bataryası 1 günü asla çıkartamaz normal kullanım senaryolarında bile. her şeyi kapatıp kısıtlayıp kullanmanız lazım. ki ne gereği var işkence çekmenin. tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.