Şimdi Ara

iPhone 6S Batarya Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 6S kullanıyorum batarya süresi sanki yetersiz gibi forumlarda okudum 8-9 saat kullanan varmış.
    Wifi ile 7 saat gibi bir kullanım.
    3G ile 5 ile 5,5 saat arasında bir kullanım alıyorum.
    Sizce bu süreler normal mi? Mobil veri kullanım süresini nasıl uzatabilirim?

Herkese iyi forumlar teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:49:30 >
  • Telefonu % kaçta şarja takiyosun.??

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Telefonu % kaçta şarja takiyosun.??

%20 altina dusunce takiyorum bazen 10'da bazen 13'te bazen 7'de ama mutlaka 20 altina dusunce takiyorum

• holleybullet H kullanıcısına yanıt
    Yani bende o civarda takiyorum cihaz 7 ama % 30-35 de fulleyip kullanim da 5.30 dk aliyorum senin yaptiğin gibi yapinca 6 .30 dk aliyorum ondan sormuştum sen bi süre telefonu % 25-30 da şarj et yada yeniden güncellemen temiz kurulum yapmanda gerekenilir ayrica zamanla batarya ömrü kisaliyo biraz düşüş yaşanmiştir bnm % 6 kayip var .!!

• Sizin süreleriniz çok iyi. Benim cihazım da 6s, %20'nin altına düşmeden şarja takmıyorum. Ekran sürem 4 saat civarında yeri geliyor 3.30 saat en fazla 4.5 saat ekran süresi alıyorum. sabah şarjdan alıyorum gece yatarken %10 civarlarına geliyor. Tam günü çıkarıyorum. Ekran süren 6,7 saatse bence çok iyi, takılmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Yani bende o civarda takiyorum cihaz 7 ama % 30-35 de fulleyip kullanim da 5.30 dk aliyorum senin yaptiğin gibi yapinca 6 .30 dk aliyorum ondan sormuştum sen bi süre telefonu % 25-30 da şarj et yada yeniden güncellemen temiz kurulum yapmanda gerekenilir ayrica zamanla batarya ömrü kisaliyo biraz düşüş yaşanmiştir bnm % 6 kayip var .!!

Batarya omrune nasil bakabiliriz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • holleybullet H kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayip cihazinla ilgili test istiyorum batarya kaybini istiyorum demen yeterli kendileri yönlendirecek seni..

• iphone 6s garanti kapsamında servise gönderdim ,telefonu yazdıklarına göre bir takım testlerden geçirip geri gönderdiler, fakat ısınma sorunum devam ediyor ve batarya ilk zamanlara göre az gidiyor. Değişim için ne yapmak gerekiyor sanki baştan savma işlem yapılmış telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

iphone 6s garanti kapsamında servise gönderdim ,telefonu yazdıklarına göre bir takım testlerden geçirip geri gönderdiler, fakat ısınma sorunum devam ediyor ve batarya ilk zamanlara göre az gidiyor. Değişim için ne yapmak gerekiyor sanki baştan savma işlem yapılmış telefona.

Kararli bir sekilde git sorununu dile getir cozulmesini iste degisimde israrci ol hallederler magdur edemezler hicbir sekilde

• ankara teleservise gönderdim,aynı servisemi göndermeliyim yoksa değişim işinde daha esnek davranan farklı bir servisemi göndermeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

ankara teleservise gönderdim,aynı servisemi göndermeliyim yoksa değişim işinde daha esnek davranan farklı bir servisemi göndermeliyim.

Apple Zorlu Center'da ben direk degisim yaptim Ankara'da varsa boyle bir yer halledebilirsin randevu alarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.