Şimdi Ara

Iphone 6s alarm rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çökme videosu linki :https://www.youtube.com/watch?v=p8ynFKFXDd0

    Günaydın arkadaşlar. Bu sabah itibariyle iphone 6s alarm uygulaması videodaki gibi çöktü. Bu nedenle çok önemli bir toplantıyı kaçırdım. duymama gibi bir durum söz konusu değil, kesinlikle çalmadı. normal alarm ekranım fotoğraftaki gibi. çökme durumu ise videodaki gibi.

    Ve üstüne telefon yaklaşık 45 saniyede bir kendi kendine restart atmaya başladı. Gece yatarken böyle bir sorunu yoktu, sabah uyandığımda ise bu sıkıntı ile karşılaştım.

    o 45 saniyelik kapanma aralıklarında 345 mb lık güncellemeyi indirebilmek için yaklaşık 15 20 kere telefonun açılıp kapanmasını bekledim. zar zor güncellemeyi başlattım da düzeldi. telefonun saçma sapan donmalarından, uygulamalara girerkenki ağırlaşmalarından bahsetmiyorum bile. ios 11 ile güzelim telefonu mahvetmeyi başardılar, 1buçuk yıllık, 3bin tl bandındaki telefonu çöpe çevirmeyi başardılar. tek iyi oldukları konu olan yazılımı da mahvettiler,kendilerini tebrik ediyorum. amerika'da yaşıyor olsaydım, sırf bu kaçırdığım toplantı için apple'ı mahkemeye verir, paramı da geri alırdım.








  • Iphone 6s alarm rezilliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.