Şimdi Ara

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Zorlu'dan aldım. iPhone 6s 64 GB rose gold. İşlemci Samsung. Isınma falan yok, mis gibi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 24 Ekim 2015; 1:26:17 >
  • Millette ne para varmis arkadas herkes iphone aliyor catir catir :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Ben de Zorlu'dan aldım. 64 GB rose gold. İşlemci Samsung. Isınma falan yok, mis gibi telefon.

Model yazmamışsın. iPhone 6S mi 6S Plus mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: burtii

quote:

Ben de Zorlu'dan aldım. 64 GB rose gold. İşlemci Samsung. Isınma falan yok, mis gibi telefon.

Düzelttim, 6s.
  • quote:

quote:

quote:

Düzelttim, 6s.

Teşekkür ederim, hayırlı olsun şimdiden

• 2sinide kullanmis biri olarak performans isinma farki goremedim biraz batarya farki var sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: qrkm14

Evet arkadaşlar alan herkese hayırlı uğurlu olsun. Forumdaki birçok arkadaşta bi kafası bulanmışlik var. Değişik değişik konulardaki yorumlardan ortaya çıkan sonuç bu :) herkes dusuncesini, fikrini karşılaştırmalarını sorununu yada bi sorun çıkmadığını,memnuniyetini vs bu konu altında yazarsa ve şarj ısınma problemleri burada konuşulursa herkes istediği bilgiyi alır.
    +yurtdışı cihaz alanlar ve sabah erken telefona sahip olanlar da şarj durumlarında bi bilgilendirme yapabilir.
    Herkese şimdiden teşekkürler :)

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları konu şekilde düzelt sevinirim.

• Ben vatandan aldım plus, işlemci samsung çıktı ama sıkıntı yok içiniz rahat olsun.

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düzelttim, 6s.

Teşekkür ederim, hayırlı olsun şimdiden

Teşekkür ederim.

• Ayrıca bugün ilk şarj ederken bir yandan 9.1 güncelleme wifiden devam etti, sürekli telefonla uğraştım oyun yükledim görüşme yaptım vs. Ama ısınma problemi olmadı, yalnızca bir ara hafiften şarj adaptörü ısındı o kadar kasmayın arkadaşlar samsung diye korkup üzülüyorsunuz ama samsung da dünyanın öncü markalarından birisi çinde orda burda yan sanayi ürün takılmadı sonuçta bu telefonlara.

• İşlemci samsung diye telefonmu değiştirilir ne adamsınız arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: linguist48

Ayrıca bugün ilk şarj ederken bir yandan 9.1 güncelleme wifiden devam etti, sürekli telefonla uğraştım oyun yükledim görüşme yaptım vs. Ama ısınma problemi olmadı, yalnızca bir ara hafiften şarj adaptörü ısındı o kadar kasmayın arkadaşlar samsung diye korkup üzülüyorsunuz ama samsung da dünyanın öncü markalarından birisi çinde orda burda yan sanayi ürün takılmadı sonuçta bu telefonlara.

Hayirli olsun :) benimde dusuncem o yönde. Memnuniyetsiz herşeyin eksiksiz olmasını bekliyorlardir yada sorun işlemcidendir. Çesitle alakası olmadan bozuktur gerçekten. Cunku Samsunglar gerçekten kotu olsa buralar yikiliyor olurdu

• Vatandan aldım TMSC işlemcili. Isınma yok, pil ömrü aşağıdaki gibi... Full wifi+3g açık aktif olarak whatsapp instagram twitter kullanıldı...

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobustoGrande -- 24 Ekim 2015; 1:49:46 >
  • TSMC ne yaa çin mali işlemci, benim samsung çıktı çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: linguist48

Ben vatandan aldım plus, işlemci samsung çıktı ama sıkıntı yok içiniz rahat olsun.

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları

pil kullanımı berbat ip6 plus 8.4 jbli full tweak yüklü telefonum +10 saat kullanım veriyor

• Alper A kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam güzel yazmışsın
    Bence de bu konulara çok takılmaya gerek yok. Ben de Amerika'dan İp5 siyah almıştım ( hala kullanmaya devam ediyorum ) hatırlarsanız siyahlarda soyulma olayı vardı ve başına gelen arkadaşlarımız da oldu. 3 senesindeyim en ufak bir soyulma da olmadı, şarj problemi de, kamera da... Ana problemler haricinde çok sorun etmeyin ve iyi günlerde kullanın İp6s lerinizi..

• Apple.com.tr den aldım bakalım gelsin görelim ne işlemci çıkacak.
  • Dün yüksek çözünürlüklü oyun, bir yandan AppStoredan program indirdim ve Safari'de epeyce vakit geçirdim, telefon elimden düşmedi 8 saate yakın kullanım aldım. Cihaz 6s plus 64 gb Samsung işlemcili.

• Bir haftadır kullanıyorum Hollanda'dan geldi 6s+ model ne ısınma gördüm nede şarj sıkıntı gayet memnunum takmayın kafanıza saygılar hatta diğer konularda şarjla ilgili ss paylaştım

• İşlemciler arasında çok fark olduğunu söyleyenlerin eline iki farklı işlemcili cihaz ver hangisi Samsung hangisi Tsmc olduğunu eminim bir çoğu işlemciye bakmadan anlayamaz.
    Hatta Samsung işlemcili diye telefonu geri verip Tsmc işlemcili telefon isteyenlere yalandan değişim yapıp tekrar Samsung işlemcili telefon ver bir çoğu "oh be bu işlemci çok daha iyi" der eminim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.