Şimdi Ara

iPhone 6s 2. Dalga Çıkış Tarihi 2 Ekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macrumors'un haberine göre iPhone 6s Hollandada 2 Ekim'de çıkıyor. Geçen sene iPhone 6 Hollanda ile Türkiye'ye aynı günde çıktığına büyük ihtimal bizede 2 Ekim'de gelecektir. Pazar günü beklerken cuma günü çıkması beni şaşırttı. Ancak Pazar günü olayı sadece 6 da olmuş yani 5s ve 5'de cuma günü çıkmış. Tabi 5s, 5 zamanında bize çok geç gelmişti henüz Apple Store'un açılmamasından.

iPhone 6;

Kaynak

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• iPad Pro ne zaman gelecek acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Macrumors'un haberine göre iPhone 6s Hollandada 2 Ekim'de çıkıyor. Geçen sene iPhone 6 Hollanda ile Türkiye'ye aynı günde çıktığına büyük ihtimal bizede 2 Ekim'de gelecektir. Pazar günü beklerken cuma günü çıkması beni şaşırttı. Ancak Pazar günü olayı sadece 6 da olmuş yani 5s ve 5'de cuma günü çıkmış. Tabi 5s, 5 zamanında bize çok geç gelmişti henüz Apple Store'un açılmamasından.

iPhone 6;

Kaynak

Bu durumda ön sipariş tarihi ne olur?

• Tam hatırlamıyorum ama şuan baktığım kadarıyla iPhone 6 23 Eylül'de ön siparişe açılmış 26 Eylül'de Satışa çıkmış. Yani 3 gün önce bu durumda 28-29 Eylül gibi ama bunlar tabiki bir tahmin.

• quote:

Tam hatırlamıyorum ama şuan baktığım kadarıyla iPhone 6 23 Eylül'de ön siparişe açılmış 26 Eylül'de Satışa çıkmış. Yani 3 gün önce bu durumda 28-29 Eylül gibi ama bunlar tabiki bir tahmin.

Hayır hocam iphone 6 18 eylülde açıldı 26 gibiside raflarda yerini aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Macrumors'un haberine göre iPhone 6s Hollandada 2 Ekim'de çıkıyor. Geçen sene iPhone 6 Hollanda ile Türkiye'ye aynı günde çıktığına büyük ihtimal bizede 2 Ekim'de gelecektir. Pazar günü beklerken cuma günü çıkması beni şaşırttı. Ancak Pazar günü olayı sadece 6 da olmuş yani 5s ve 5'de cuma günü çıkmış. Tabi 5s, 5 zamanında bize çok geç gelmişti henüz Apple Store'un açılmamasından.

iPhone 6;

Kaynak

Bu durumda ön sipariş tarihi ne olur?

2 Ekim Cuma'ya denk geliyorsa, 25 Eylül olur. Ama tahmin sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Tam hatırlamıyorum ama şuan baktığım kadarıyla iPhone 6 23 Eylül'de ön siparişe açılmış 26 Eylül'de Satışa çıkmış. Yani 3 gün önce bu durumda 28-29 Eylül gibi ama bunlar tabiki bir tahmin.

Hayır hocam iphone 6 18 eylülde açıldı 26 gibiside raflarda yerini aldı.

Başka bir tarihe bakmışım kusura bakmayın. Şimdi hesapladığım da arkadaşında dediği gibi 25'inde ön siparişe açılabilir. Açıkcası ben ilk gün Apple Store Akasya'dan alacağımdan ön sipariş ilgilendirmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.