Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 IPHONE 6S 16GB SILVER SIFIRDAN FARKSIZ. Satın Al 14 Kasım 2016 11:52 1 1 IPHONE 6S 16GB SILVER SIFIRDAN FARKSIZ. Selamlar sevgiler donanım ailesi, Gözbebeğim olan telefonumu plus modeline geçtiğim için satıyorum. Ürün 9 aylık. Garantisi devam etmektedir. Turkcell'den alındı.En ufak çizik, darbe ve sorunu yok. Kutusu, faturası hiç kullanılmamış kulaklığı ve orjinal sarj aletiyle birlikte gönderilecektir. Telefon özel koruyucu kılıf ve kırılmaz cam ile birlikte kullanıldı bu yüzden en ufak bir çiziği yok.En ufak tamir görmemiştir.Garantiye gitmemiştir.Fabrika ayarlarında telefondur. Telefona buradaki telefoncular 1800 TL teklif önerdiler.Bilgi için söylüyorum. Benim düşündüğüm fiyat 2100TL'dir ve pazarlık düşünmüyorum.Lütfen cihazımı 3. ve 4. el cihazlarla karıştırmayınız. Takas olarak iphone 7 32gb mat siyah veya iphone 7 128gb simsiyah modellerini düşünüyorum.(pazarlık edilecek, kayıtsız veya türkiye kayıtlı olmalı) Satmak için en ufak bir acelem yok.Lütfen tekliflerinizi ona göre yapınız. Ayrıca ufak bir video çektim temel aksamlarını göstermek için Buyrun; https://youtu.be/pgswMV0wAG4 Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG STRIX Z490-E ANAKART I9 10850K SATILIK Amazon Echo Dot 5. Gen Xbox Wireless Controller 9. Gen