Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS ROG STRIX Z490-E ANAKART Satın Al 19 Ocak 2024 11:57 1 1 ASUS ROG STRIX Z490-E ANAKART Selamlar,Ürün hala bilgisayarımda takılıdır. 2 Senedir üst düzey bir sistem ve kasada kullanmaktayım. DDR5 teknolojisine geçmek istediğim için satmayı düşünüyorum. Ayrıca i9 10850K işlemci de aynı şekilde satılıktır.Fiyatları konusunda bir şey söylemek istemiyorum, kullanıcısına piyasaya göre bir tık uyguna vermek istiyorum.İlgilisini bulduğumda yeni parçaları sipariş geçip 2-3 gün içinde kargolama imkanım vardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG STRIX Z490-E ANAKART I9 10850K SATILIK Amazon Echo Dot 5. Gen Xbox Wireless Controller 9. Gen