Şimdi Ara

iphone 6 vs Sony Xperia Z3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İphone 6yı en az 3 sene kasmadan sorunsuz kullanırsın. Z3'de böyle bir garanti yok. Güncellemeleri çok geç veriyor. 6 ayda bir amiral çıkarıyor. Android sisteminin kronik sorunları var. Apple telefon konusunda daha başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meinkampf41

quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

şu anlattıgın şekilde kullanıyorsan s4 te olur 4s de,illaki yeni model alacaksan kendi sevdigini alayrıca uzun süre kullanacaksan iphone daha uzun güncelleme alır

Evet anlattığım gibi fazla oyun oynamayacağım. Sony'nin tasarımı çok hoşuma gidiyor. Ama bir yandan da Apple'nin adı var.

adına bakma sen, hangisini begeniyorsan onu al ama iphone 6 daha güncel kalacak bir ürün (sony 6 ayda bir yeni amiral gemi üretecegi için) iphone 2 sene daha aynı kasadan devam eder
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    usta android inan bana candır ya istedigin dosyayı bıle çabuk bulabiliyosun
  • Sony nin sadece kamera uygulaması yeter be :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de suan s3 kullaniyorum ,2 seneye yakin zaman gecti.Pil suresi suan iphone ile bir gidiyor.Android telefon kullandim ios tecrubem var satin almadim fakat android bir sure sonra kesinlikle şişiyor, guncellemelerin gelip gelmeyecegi belli degil , sony hele guncellemelerle telefonu yiyip bitiren ve bikac ay icinde yeni amiral cikaran bir firma.Tamam cok saglam su gecirmez vs. Fakat alip bikac ay sonra cok daha ucuza satmak insana koyar.Eger pil artarsa ve fiyat iyi olursa iphone 6 al , memnun kalmazsan zaten cok cok iyi bir fiyata satarsin ve z3 alirsin fakat z3 alirsan satarken zor satarsin ve cok zararla satarsin.Ben de 6 nin cikmasini bekliyorum senin gibi yapacagim

• al ip6 yı 2 sene aynı kasa sonra 7 yi alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

İphone 6yı en az 3 sene kasmadan sorunsuz kullanırsın. Z3'de böyle bir garanti yok. Güncellemeleri çok geç veriyor. 6 ayda bir amiral çıkarıyor. Android sisteminin kronik sorunları var. Apple telefon konusunda daha başarılı.

Adam sayfadaki en doğru yorumu yapmış ama fanboylar eksilemeden geçememiş. Hala Apple'ın karşısına karşılaştırmak için cihaz koyma çabanız neden? Apple yahu bu Apple. Apple ı ayrı bir yere koyun gerisini istediğiniz gibi karşılaştırın.
  • iphone 6 yı gorunce kesınlıkle z3 derim
  • Her halukarda her şekilde z3! Çok daha memnun olacaksın emin ol. z2 bile gayet iyi ki fixlenmiş bir z2 den daha iyi bir telefon yok suan piyasada :) Bu yüzden z3.
  • z3 ten ziyade z3 compact'ı öneririm iphone ile aynı boyutlarda ekran özellikleri falan hep aynı. samsung'ta ki mini modeli gibi düşün z3c yi ama fark şurda sonry c modellerinde telefonun gücünü kısmıyor. z1c çıktığında millet çok begendı. z2c çıkmadı z3c çıktı. muhtemelen z4c çıkmayacak. z5c çıkıcak yani telefon 2 sene kadar en gülcen mini modeli kalacak ve işlemcisi hızı ekran kalitesi kamerası kamera uygulamaları tasarımı sugeçirmezliği ve 'pil ömrü' ile o boyutlardaki en iyi telefon.

bazı arkadaşalr burda hala android söyle sorun böyle sorun dıyor ama bunalr eskide kaldı 3 sene öncesinin argümanları. hatta amiral gemilerde böyle bir sorunlar pek yoktu zaten. eğer hala böyle bir durum söz konusu olsaydı, ipple yıllarca bok attığı 5, kusur inç'lik telefonlardan bu sene çıkarmazdı. yani ipple'ın kendiside biliyorki artık androidde eskisi gibi sorunlar kalmadı artik ios2u övmekten vazgeçip makinelerde iyileştirmeye gitmemiz lazım dediler. i6 ya bakıyoruz. ekran büyümüş. 4.7 inç olmuş i6 plus'a bakıyoruz 5.5 olmuş apple'da artık andriodin geliştiğini eskisi gibi olmadığını kabullenmış durumda.

konuya geri döneceksek.

donanım haberin z3c ön incelemesini bi izle derim,http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-Z3-Compact-ilk-izlenimler-on-inceleme.htm

sen i6 düşünüyorsan 5 inç üstüne çıkmak senin için zorunlu değil. o zaman z3 yerine z3c alabilirsin. zira i6 ile aynı boyutlarda. tavsiyem şiddetle z3c, tasarım özellikler hız sony kalitesi üstüne pildeki efsane olay bence tam senlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerryGillan -- 12 Eylül 2014; 15:41:53 >

• İOS işletim sistemli bir cihaz ile Android işletim sistemli bi cihazı kıyaslamak doğru olmaz diye düşünüyorum.
    Android kullanmak istiyorsan her yönü ile kaliteli olan Sony'yi seçmek mantıklıdır. Z3'ün teknik özellikleri de çok iyi. Zira 3 gb ram ile gerçekten bir amiral gemi.
    2 GB ram'li amiral gemi çıkardığı zanneden koreli firmalara bulaşmamak lazım :)
  • iphone 6 alır hocam
  • İphone 6

• bir iphone 5 kullanıcısı olarak özellikle batarya dan ötürü apple dan uzak durmanı öneririm. z3 compact almayı düşünüyorum, sana da şiddetle tavsiye ederim z3 compact ı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya sıkıntısından ötürü Z3 Compact alırım. İphone 6s ile apple bataryada iyileştirmeye giderse z3c satar 6s alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.