Şimdi Ara

İPHONE 6 VEYA 6 PLUS ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kasım 2011 den beri iphone 4s kullanıyorum
    yeterli parayı biriktirdiğim için iphone 6 ve ya 6 plus almak istiyorum.
    size sorum : sizce telefonu değiştirmek mantıklı mı ? 4s i 1-2 sene daha kullanmalı mıyım ?
    eğer değiştirmek mantıklıysa 6 mı alınmalı 6 plus mı ?
    şimdiden teşekkür ederim herkese...

• 6 al. Plus çok kaba. Plus yerine note4 daha mantıklı bence. Hem ekranı daha büyük hem kasası daha ufak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam iphone 6 plus alırdım .

bu yazı biraz uzun fakat kesinlikle oku :http://www.iphonedo.net/bence6plus/
  • iphonedo'yu düzenli takip ederim :)
    yazıyı okudum fakat orada da iphone 6 plusun yazılımının geliştrilmesi gerek yoksa aldığınıza pişman olursunuz diyor
  • bu arada telefonda oyun falan pek oynamam
    twitter facebook whatsapp instagram messenger fazlasıyla internet ve yoğun olarak telefon konuşması yaparım
    o yüzden iphone 6 biraz daha mantıklı geliyor sanki...
  • hocam 6 alın geçin. plus gerçekten çok büyük bir cihaz. 4sten sonra çok zor olur alışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

hocam 6 alın geçin. plus gerçekten çok büyük bir cihaz. 4sten sonra çok zor olur alışmak.

Başta büyük geliyor ama alıştıktan sonra diğer telefonlar garip geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 64 GB, birde siyah olursa tadından yenmez. Bir 3 senede onu kullanırsınız.
  • 6 daha iyi,ekranı yeterli boyutta.

• Bazıları var, Note 3 falan kullanıyor. Sonra da iPhone 6 Plus'a kaba diyor.

İster 6 al, ister 6 Plus. Oynadığın fazla oyun yoksa 16 GB işini fazlasıyla görür.

Fotoğraf ve video çekiyorsan haftada bir bilgisayarına aktarıp hafızayı temizleyebilirsin.
  • Batarya ve ekran boyutu için 6 plus aldım ve kesinlikle pişman değilim. ağır kullanımda bir günü çıkartıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Caesar kullanıcısına yanıt
    fotoğraflarımı ayda bi defa hard diske atıyorum
    4s le çektiğim fotoğrafların sayısı 14000-15000 i geçmişti yoksa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdolarınpiramidi -- 8 Kasım 2014; 22:36:04 >
  • peki 6s i beklemeye değer mi ? yoksa telefonu değiştirmenin tam vakti mi ?

• starnebula01 kullanıcısına yanıt
    iphone 5s ile uzaktan bakıldığında ekran boyutu farkı pek fazla yokmuş gibi gözüküyor.
    6 plus aldığımda ipad derdinden de kurtulurum gibime geliyor fakat hala kararsızım :)

• 6 plus al rahat rahat kullan hem pil derdinde çok olmaz full hd ekranı olmayan telefon alınmaz bence bu donemde ..i6yi eleyin bence

• İp6 al plus çok büyük.

• 6 Plus alınmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

hocam 6 alın geçin. plus gerçekten çok büyük bir cihaz. 4sten sonra çok zor olur alışmak.

Başta büyük geliyor ama alıştıktan sonra diğer telefonlar garip geliyor.

Alışırım heralde dedim Plus aldım , aceleci davrandım bi 1 hafta alışamadım ben bunu satar 6 alırım heralde dedim. Hatta abarttım , satmasam bile seneye kesinlikle daha küçük boyutlusunu alırım bile dedim :) Şimdi alalı 1,5 ay oluyor. O kadar alıştım ki başka telefonları elime alıp kurcalayasım bile gelmiyor. İmkanın varsa ben Plus'u tavsiye ederim kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfurkan

iphone 5s ile uzaktan bakıldığında ekran boyutu farkı pek fazla yokmuş gibi gözüküyor.
    6 plus aldığımda ipad derdinden de kurtulurum gibime geliyor fakat hala kararsızım :)

Uzaktan pek fark yokmuş gibi fakat içinde felan gezerken baya fark var. Plus ta cok büyük geldi bana eğer taşırken kullanırken sorun olmassa büyük ekran kullanmak daha zevklidir tabiki ama dediğim gibi 6 tam yerinde olmuş.

• Bence plus şuan için çok gerekli değil malum yazar o malum yazısında kendi ihtiyaçları doğrusunda plus alıp makale yazmış , gelin görün ki hic çoğumuz masa başı işlerde vaktimizi yazı yazarak değil, bedensel güç gerektiren işlerde geçiriyoruz çoğunlukla ayaktayız yani ve bu ayakta geçirilen vakitte plus sizi epey bir rahatsız edecektir cebinizde. Açıkçası makalede okudum se düşündüm ki bu adamın yaptığı işlerin çoğunu 5s imde zaten yaparım ne olmuş ki 5 dk. geç yapmışım ne var bunda. Ben şuan kaba olduğunu düşünüyorum bu telefonun zira birkaç seneye heralde küçük ekranlar yavaştan revizeden düşecek gibi büyük ekranlar çoğalacak gibi o da sanırım bir 4 yılı bulur en az. Operatörler artık en küçük 4.7 başladığı zamanlar o zaman bu kadar büyük model alırsınız. Ben 5.5 " ekranda film izlemekten de pek keyif alacağını da sanmıyorum şahsen film konusuna gelirsek zira 8" tabletinde bile ufak kalıyor görüntü düşünün. Plus sudanlık gereksiz gibi büyük ekran sevdalısı değilseniz , sürekli cebe koy, çıkar, ne bileyim bir mekan atmak için ugras. Görüntü desen yazarın yazısındaki gibi insanlar görmemiş bir telefonumu diye göz satanlar olur zira izmir böyle. H sadece görüyorum ki lise 1 ve ya 2 ye giden ve yahut ortaokul öğrencilerinde , 1. Haftadır falan plus denk geliyor . Onlar da haliyle zengin çocuğu olup, telefonu oyun makinesi zanneden çoluk çocuk, oyunla ne kadar işiniz olabilir ki , bence kendinizi rahat hissedebileceğiniz, mesajlarınızı rahat yazabileceğiniz, telefonun da daha sık görüntüsü açısından iphone 6 diyorum bir de space gray renginde ekran kilitli iken sanki tümleşik bir görüntü vermesi çok iyi geldi bana :-) Siz yine de telefonu ne olarak kullanacaksınız ona önem vererek tercih edin bunlar benim plus î neden tercih etmeyeceğim sorunlarından bazıları :-)

Edit : bir de şöyle editliyorum. Forumda plus kullanıcılar daha fazla gibi gözüküyor ama nedense herkes iphone 6 dan bahsediyor pek anlamış değilim. Siz kullanım amacınıza göre karar veriniz daha yararlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Kasım 2014; 9:53:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.