Şimdi Ara

iphone 6 ve 6+arasındaki farklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Babam Plus ben normal 6 kullanıyorum. Sırf aşırı büyük ve cidden takoz gibi olduğu için Plus'ı istememiştim. Burada kaba değil rahatça taşıyorum diyenler kimi kandırıyor, azıcık objektif olun yahu.

Farklarını zaten arkadaşlar belirtmiş ama bir arkadaşın dediği gibi 'çok büyük' bir fark yok. Eğer çok sık video çeken biri değilsen OIS özelliği de bir işine yaramayacaktır.

Kimse nedense belirtmemiş (herhalde kendileri kullandıklarından b.k atmak istememiş olsalar gerek) Plus'lar büyük ekran nedeniyle RAM sıkıntısı yaşamakta ve performans olarak 6'nın gerisinde kalmakta ve zaman geçtikçe bu fark açılıyor, 5.5 inç Full HD bir ekrana 1 GB RAM konulduğunda cihaz tabi. Bizzat evde iki cihaz da olduğundan ve kullandığımdan farkı çok iyi anlayabiliyorum. En basidinden multitask ekranında ve denetim merkezini çekerken vesaire Plus'ın kastığını çok rahat görebilirsin. Git bir mağazaya kendin test et kendin de göreceksin.

mağazada resim çekip anlayacağımı pek zannetmiyorum.. Öyle bi yeteneğim yok maalesef.Ama hangisi şimdi hangisini tavsiye edersin.6 yı mı 6+ ı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

quote:

Babam Plus ben normal 6 kullanıyorum. Sırf aşırı büyük ve cidden takoz gibi olduğu için Plus'ı istememiştim. Burada kaba değil rahatça taşıyorum diyenler kimi kandırıyor, azıcık objektif olun yahu.

Farklarını zaten arkadaşlar belirtmiş ama bir arkadaşın dediği gibi 'çok büyük' bir fark yok. Eğer çok sık video çeken biri değilsen OIS özelliği de bir işine yaramayacaktır.

Kimse nedense belirtmemiş (herhalde kendileri kullandıklarından b.k atmak istememiş olsalar gerek) Plus'lar büyük ekran nedeniyle RAM sıkıntısı yaşamakta ve performans olarak 6'nın gerisinde kalmakta ve zaman geçtikçe bu fark açılıyor, 5.5 inç Full HD bir ekrana 1 GB RAM konulduğunda cihaz tabi. Bizzat evde iki cihaz da olduğundan ve kullandığımdan farkı çok iyi anlayabiliyorum. En basidinden multitask ekranında ve denetim merkezini çekerken vesaire Plus'ın kastığını çok rahat görebilirsin. Git bir mağazaya kendin test et kendin de göreceksin.

mağazada resim çekip anlayacağımı pek zannetmiyorum.. Öyle bi yeteneğim yok maalesef.Ama hangisi şimdi hangisini tavsiye edersin.6 yı mı 6+ ı mı?

Dostum resimi kastetmiyorum. Denetim mesajını çekmek hani alttan yukarı sürükleyerek ortaya çıkan ayar menüsü diyeyim. O kısmı kastetmiştim ben.

Sorunun belli bir cevabı yok, bu sana kalmış. Zerafete önem verdiğini söylemişsin Plus'ı direkt elemen gerek o zaman. Ama kaba olsa da olur ben çok video çekerim falan diyorsan Plus alırsın. Ben yazdım zaten aradaki farkları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dostum resimi kastetmiyorum. Denetim mesajını çekmek hani alttan yukarı sürükleyerek ortaya çıkan ayar menüsü diyeyim. O kısmı kastetmiştim ben.

Sorunun belli bir cevabı yok, bu sana kalmış. Zerafete önem verdiğini söylemişsin Plus'ı direkt elemen gerek o zaman. Ama kaba olsa da olur ben çok video çekerim falan diyorsan Plus alırsın. Ben yazdım zaten aradaki farkları.

evet zarafet önemli.1. önceliğim o .. Video resimde çekerim ama normal bi insanın ihtiyacı olduğu kadar..Çok değil..Ne bileyim. Kaba değil diyenlerde oldu o yüzden aklım karıştı.. Ne alıcam karasızım şu an..

• taşıması sıkıntı olmazsa 6+ kullanması daha zevkli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

6s plus suan piyasadaki en güçlü ve güzel telefondur. 6s bataryasindan daha iyi, ois 1080 p cozunurluk buyuk ekran istiyorsan plus al takoz filan degil gayet şık.

6s plus değil 6 plus benim dediğim.Normal 6s 64 e param yetmiyor 6s plus diyosun

6 plus al o zaman şarj ve ois yeter

• quote:

quote:

quote:

6s plus suan piyasadaki en güçlü ve güzel telefondur. 6s bataryasindan daha iyi, ois 1080 p cozunurluk buyuk ekran istiyorsan plus al takoz filan degil gayet şık.

6s plus değil 6 plus benim dediğim.Normal 6s 64 e param yetmiyor 6s plus diyosun

peki verilecek 500 600 fiyat farkına değer mi sizce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

1 Yıldır plus kullanıyorum son derece memnunum büyük vs değil ben cebimde rahat rahat taşıyorum

kaba falan diyolar.Değil o zaman ?

Bana göre kaba değil ilk bir iki gün 4s ten gecmiş olduğumdan biraz büyük geldi şimdi gayet normal

• RAM ,kameralar,ekran,işlemci daha ne olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki verilecek 500 600 fiyat farkına değer mi sizce

Dostum telefoncu tanidigim akrabamdan kaynakli direk bir yorumda bulunayim
    İphone 6 kullandim 6 plus kullandim note 5 kullandim s6 edge kullandim s6 edge plus kullandim
    Suanda da 6s plus kullaniyorum
    Paran s serisine yetmedigi icin
    Sana onerecegim kesinlikle 6 plus tir.
    Sarji hepsinden iyi gidiyor ois ozelligi mevcuttur.

• 6 plus 64gb alabilirsin . 6s plus 64 gb çok pahalı . Zaten öylenabartılacak kadar farkmyok aralarında . 1 gb ram , ekran kalitesi , işlemci farkı var .
    Ben de 6 plus kullanıyorum hiçbir sorun yok şuanlık veya 2-3 yıl daha kullanmayı planlıyorum . Ama paranız varda tabi 6s plus alın

• quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

6 plus 64gb alabilirsin . 6s plus 64 gb çok pahalı . Zaten öylenabartılacak kadar farkmyok aralarında . 1 gb ram , ekran kalitesi , işlemci farkı var .
    Ben de 6 plus kullanıyorum hiçbir sorun yok şuanlık veya 2-3 yıl daha kullanmayı planlıyorum . Ama paranız varda tabi 6s plus alın

o kadar param yok maalesef.Normal 6s e bile param yetmiyor.6+ üzerinde yoğunlaşıcam..
  • 6+ kıllanıyorum ocakta 1 sene oluyor vay be 😊 açıkcası çok memnunum boyut olarak evet büyük ilk gün hatta dedim tablet gibi çekinirim ben bunu kullanmaya keşke 6 alsaydım dediysemde sonra alıştık gittik asıl bayanlar kibar kullanıyor normalde ama bir bayan olarak plus çok tatmin ediyor beni şarj performansı da çok iyi yani şimdi benim parmaklarkmda uzun olduğu için kullanımı çok rahat oluyor..😊😊 bence plus alın

• quote:

Olum Emin buluşalım artık ya. Benim 6S le kıyaslarız seninkini

• 6 vs 6s arasında fotoğraf konusunda 1 gram fark yok yanlız videoda OİS işe yarıyormu pek deneyemedim OIS el titremesini ve yukarı, aşağı, sola ve sağa olmak üzere telefonun dört yönde hareketini dengeler
  • arkadaşlar 6s 64 gbyi almaya ikna ettim ailemi :) yarın alıyorum inşallah
  • Hayırlı olsun

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    6s plusda bu sorun devam ediyormudur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 8 Kasım 2015; 21:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

RAM sorunundan, FPS düşmesinden vesaire bahsediyorsanız evet aynen devam ediyor ve test de ettim. Gidin bir mağazaya yan yana 6S ve 6S Plus koyuyorlar zaten. İkisini de test edin. Direkt kendiniz göreceksiniz aradaki farkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

arkadaşlar başka bi forumda gezinirken farklı yorumlarla karşılaştım.Çok pahalı gereksiz.O parayı verene kadar napılırdı falan.Ama zamanında 600 liraya samsung aldıgımda 1.5 sene sonra beni cinnet geçirmeye başlattı.O yüzden ileride de sorun yaşamak istemiyorum.Ondan vericem o kadar parayı.Yoksa bende meraklı değilim bi telefona o kadar para vermeye..
  • kardeş ikisi de tatmin edici performans veriyor. senin seçmen gereken ihtiyacın olan boyut.

mesela bana 6+ ın kasası çok büyük geldiğinden 6 aldım. cebine sığsın istiyorsan 6 al.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.