Şimdi Ara

iPhone 6 satıp ne almalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 32GB var şuan bende fakat yeni geldiği için değiştirmek için iyi bir fırsat olarak düşünüyorum.Şubat 2020 kadar da garantisi devam ediyor.Android kullanıcısı olmanın verdiği serbestliği özlediğim için biraz da değişim istediğim için satmak ve değiştirmek istiyorum.Fakat şöyle bir durum var o kadar büyük 5 inch ve üstü bir telefonda istemiyorum.Kibar,ince bir telefon ama güçlü olsun istiyorum hele ki iPhone daki 1GB ram olayından sonra.Önceki telefonum Sony Xperia Z2 idi onada güncellleme gelmez olduğu ve büyük olduğu için istemedim. Onu verip üstüne de bin lira daha katabilirim diye düşünüyorum.Sizce benim için hangi telefon iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.

• S10e senin için en ideali bence.5.8 inch olduğuna bakma,ekran kasa oranı %85 seviyesinde olduğundan dolayı tek elle çok rahat kullanmaya müzait bir cihaz.
  • o kadar paraya ulaşmak tahminen benim için zor olur diye düşünüyorum. daha uygun ne olabilir peki sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChrisLove -- 26 Ağustos 2019; 22:56:51 >
  • Lg v30+ ve Samsung A50 modellerine bakabilirsin. Bütçeni artırıp Xiaomi 9t alabilirsin.
  • hocam tek elle kullanabileceğim bu kadar büyük telefonlar talep etmiyorum.Teşekkürler öneriler için yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChrisLove

hocam tek elle kullanabileceğim bu kadar büyük telefonlar talep etmiyorum.Teşekkürler öneriler için yinede
    Galaxy A40 var ama sadece ithalat garantili satılmakta .. Onun harici 5.8 inç ve altı alınacak telefon yok gönlümüz s10e den yana ama çok pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.