Şimdi Ara

iPhone 6 satıp ne almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 32GB var şuan bende fakat yeni geldiği için değiştirmek için iyi bir fırsat olarak düşünüyorum.Şubat 2020 kadar da garantisi devam ediyor.Android kullanıcısı olmanın verdiği serbestliği özlediğim için biraz da değişim istediğim için satmak ve değiştirmek istiyorum.Fakat şöyle bir durum var o kadar büyük 5 inch ve üstü bir telefonda istemiyorum.Kibar,ince bir telefon ama güçlü olsun istiyorum hele ki iPhone daki 1GB ram olayından sonra.Önceki telefonum Sony Xperia Z2 idi onada güncellleme gelmez olduğu ve büyük olduğu için istemedim. Onu verip üstüne de bin lira daha katabilirim diye düşünüyorum.Sizce benim için hangi telefon iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.

• Bu konuyu aslında android bölümünde açsaydınız daha yararlı bilgiler alabilirdiniz herhalde. iphone olarak bakacak olursak iphone 7 iyi seçim gibi geliyor. Daha sonraki modeller hem çok büyüdüğü hem de aşırı pahalı olduğu için gereksiz. Eşimin iphone x cihazı ile benim cihaz arasında herhangi bir fark yok. Eğer apple cihaz seçilecekse en doğru zaman 2020-2021 modelleri olacak gibi geliyor çünkü 2019 modeli büyük ihtimalle fiyasko olacak. Büyük ihtimalle android modeli önerisi istediniz ama hiç kullanmadığım için sadece apple açısından değerlendirdim. Ben de 2021 yılında değişim zamanı gelince belki androide geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 26 Ağustos 2019; 21:1:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani iphone 6 ile 6s arasında bile uçurum varken apple ile uğraşmaya açıkcası gözüm yemedi.Hem öğrenci olduğum hemde ailemden ekstra bir destek istemediğim için biraz da o tarafa yöneldim.Özellikle 1GB ram olayı çok canımı sıktı son günlerde durup dururken uygulamalardan atıyor vs. Teşekkür ederim yardımınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.