Şimdi Ara

iPhone 6 şarj %31 de kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarja takayım dedim yatarken saat 3 buçuk gibi şimdi uyandım şarjdan çıkartayım dedim %31 de kalmış artmıyo ne olmuş olabilir? İlginç kısmı %31 ne dalga geçer gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 13 Şubat 2015; 19:14:24 >

• Şakamısiniz siz. Kapatıp ac gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gusul şart.

• Restore aynı sorunu yaşadım.Servise git diyen bile oldu burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı yan yatır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

Gusul şart.

• Kapatıp açtım olmadı ben de çıkardım bi oyun falan oynadım %29 28 civarına düşürüp tekrar taktım oldu Prizde sorun da varmış evdekiler söyledi ama başka yere takınca da olmuyodu muhtemelen bi anlık bir problem oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 13 Şubat 2015; 21:03:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güsul almadan olmaz birkere. Ama sadece sen değil ıslak mendil yardımı ile telefonada aldıracaksın :)

Şaka bir yana sıfırla telefonu düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Kapatıp açtım olmadı ben de çıkardım bi oyun falan oynadım %29 28 civarına düşürüp tekrar taktım oldu Prizde sorun da varmış evdekiler söyledi ama başka yere takınca da olmuyodu muhtemelen bi anlık bir problem oldu

Yani hemen yazılıma suç bulmak doğru değil şaka bi yana.
    Misafirlikte şarja taktım epey sürmüştü beklentim %100 ken iphonum açılmıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac4601 -- 13 Şubat 2015; 21:32:45 >
  • Hocam bu arada son güncellemeyi yapayım mı 8.12 var şuan şarj çabuk bitiyo diyolardı
  • Konu dışında sandım kendimi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.