Şimdi Ara

iphone 6 restore hata kodu 53

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar müşterim iphane 6 getirdi ekran dağılmış itunese bağladığımda müşterinin kilit kodu olduğundan girilmesini istiyordu yani cihaz sağlam ve çalışıyordu restore ettik ve 53 hatası aldık şimdi telefon itunesde kaldı.araştırdık parmak izi okuyucudan kaynaklı bilgisini aldık devre dışı bıraktık olmadı yeni aldık ki okuma işlemi yapamıyor biliyoruz taktık gene 53 aldık çözüm nedir arkadaşlar bir şekilde bu cihaza yazılım atıp çalıştırabilen varmı teşekkürler.

• Merhaba Aynı durumu bende yaşadım. Ekran değişti sorun olmadan kullanıyordum. Son sürüme güncelledikten sonra "53 hatası verdi" ve kendini kapattı.
    Bunu yapabilen bir servis veya teknik bilgisi olan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.
    Mert.
  • Hocam hata kodu 53 uygun yapabildinizmi
  • Hocam hata kodu 53 uygun yapabildinizmi
  • Bu hata kodunu gecebildinizmi benimde çok ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran değişiminde oluyormuş bu problem. Apple'ın yardım forumunda takılan tuş orjinal değilse ya da kablolara zarar verilmişse olabilir diyolar. Başka biri apple teknisyeniyle görüşmüş telefonun yenilenmesi gerekiyormuş. Kısacası yapılabilecek bir şey gözükmüyor. Apple dan randevu alıp baktırabilirsiniz.

Apple Support'daki konuhttps://discussions.apple.com/thread/6570451
  • bu hatayı tamir ettirebilen var mı acaba?
    internette kabloları değiştirip tamir edenler var.

https://www.youtube.com/watch?v=y_rkB6-m0OM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kod 53 çözümü bizde yerimiz haznedar istanbuldadır.

Fatih Demirtaş

0537 024 72 89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthdemirtas -- 4 Şubat 2016; 14:25:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i phone 6 - 6 plus kod 53 hatası çözümü vardır .... sadece orjinal touch id niz var ise 0537 024 72 89 Fatih Demirtas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.