Şimdi Ara

iPhone 6 plus'tan note 4'e geçmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
7
Favori
8.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 6 senedir iphone kullanıyorum; fakat bazı fanlar gibi apple'ın kölesi olmadım hiçbir zaman. Şu anda elimde iphone 6 plus var ve ben artık apple'dan her aldığım üründen tutun her yüklediğim yazılım güncellemesine kadar pişmanım. Kim ne derse desin steve jobs öldükten sonra apple'daki farkı görüyorum. Apple artık takip edilen değil takip eden. Apple'ın artık standartları yok(bkz: iphone 5c,ipad mini,iphone 6 plus). iphone 6 plus'ımda 8.0.2 güncellemesi yüklüydü. Geçen gün 8.1 yükledim ve şarj süresinin kötüleştiğini gözlemledim. Ayrıca sürümde akıl almaz bug'lar mevcut. Mesela yeni mesaj geldiğinde bazen bildirim merkezinden tıklarken mesaja gitmek yerine bildirimi siliyor. (Bu sorunu forumda da görmüştüm.). Apple'ın böyle bir hata yapması akla mantığa sığmıyor ki eskiden yapmazdı zaten böyle. 3G Hücreselden bazen yavaş bağlanıyor. Sürümle alakası olmasa da whatsapp çok önemli ve hala güncelleme gelmedi. O kocaman puntolar öyle rahatsız ediyor ki. Bazen yatay modda safaride bastığım yerleri algılamıyor ve işlem yapmıyor. Ve note 4 artık çok hoşuma gitmeye başladı artık apple'dan geçme zamanı diye düşünüyorum kendim için.

Not: Konuyu da içimi dökmek için açtım. Herkese teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Z3 - M8 geç bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Z3 - M8 geç bence

Siz ne kullanıyorsunuz ve önerme sebebiniz?

• Hocam bende aynı düşüncelerle ilk Çıktığı zaman samsung s4 aldım. Şimdi yana yana iPhone 6 plus arıyorum alabilmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozcivan

Hocam bende aynı düşüncelerle ilk Çıktığı zaman samsung s4 aldım. Şimdi yana yana iPhone 6 plus arıyorum alabilmek için.

Hocam s serisi için bir nebze haklısınız. Bende note serisi ile aştı Samsung. Hele de geçen senelerde çıkmış bir cihaz s4, bu sene çok daha geliştirdi Samsung.

• Sonunda apple ın ne olduğunu anlayabilen tarafsız biri

• Ben S3'ten 5S'e geçtim Android takılmalarından Samsung buglarından bıktığım için. Stabil,güncelleme desteği,ikinci eli,müşteri memnuniyeti için Apple'a geçtim. Ama iOS 8'den sonra açıkçası pişman oldum ve Android'de kullandığım birçok özelliği 5S gibi 1 yıllık cihazda kullanamıyorum. Sebebi Apple'ın koymaması. Ben de tekrar Android'e dönmeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonra geri dönmeyin plusa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas_ -- 26 Ekim 2014; 18:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Ben S3'ten 5S'e geçtim Android takılmalarından Samsung buglarından bıktığım için. Stabil,güncelleme desteği,ikinci eli,müşteri memnuniyeti için Apple'a geçtim. Ama iOS 8'den sonra açıkçası pişman oldum ve Android'de kullandığım birçok özelliği 5S gibi 1 yıllık cihazda kullanamıyorum. Sebebi Apple'ın koymaması. Ben de tekrar Android'e dönmeyi düşünüyorum.

Aynen ios 8 beni bitirdi. Keşke ios 7.1.2'de 5s'te kalsaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Z3 - M8 geç bence

Siz ne kullanıyorsunuz ve önerme sebebiniz?

Ben iphone 5 kullanıyorum o iki cihazıda önerme sebebim tasarım,ses kalitesi,güncelleme desteği,akıcılık,pil ömrü ve iOS tan sıkılmış olmanız

• m8 kullanıyorum, iphone'dan sıkıldığım için geçiş yapmıştım. appstore hariç hiçbir şeyini geri aramadım. ipad alarak onu da çözdüm. benim tavsiyem kullan ama cok sıkıldım beğenmıyorum dersen takas yaparız Ustune nekadar ıstıyorsan artık
  • deagle100 kullanıcısına yanıt
    Note 4, Z3, One çok iyi cihazlar.
    Ama fotoğraf çekmek, müzik dinlemek, internette gezinmek için.

Benim kullandığım uygulamalar hala Android'de yok. Sadece Facebook Twitter kullanan adamlar Android'de bütün uygulamalar var zannediyor.

Akıllı telefon demek uygulama demek, bunu da en iyi iOS sağlıyor.

• Allah Apple' ın deha yöneticilerinden razı olsun

• Androidin hatasiz oldugunu sanan insanlar oldugunu gostermistir.

• Note'a geçmeyin hocam.
  • apple ip6 da satış rekorları kırıyorsa millet geceden kuyrukta bekliyorsa stoklarda yoksa bu iphone 6 nın çok çok iyi olduğundan değil. apple markasından isminden dolayıdır. ama apple bu tarz hatalı telefonlar çıkarmaya devam ederse havasının sönmesi de yakındır.
  • safari yatayda tepki vermemesi sikintisi yazilim bundan once hic boyle bir sey yoktu. en azindan yalniz degilmisim onu anladim.
    telefonda m8 androidin bence en klas telefonu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 26 Ekim 2014; 19:13:23 >
  • Anladığım kadarıyla geçmeye karar vermişsin.

Benzer duygularla zamanında iPhone 4s'ten Galaxy S2 geçtim ve misli küfür ederek sattım. iPhone alacak paramda yoktu ve ya iPhone ya hiç dedim 80 liralık kapaklı samsungla takıldım paramı biriktirdim ve iPhone 6 64 GB aldım.
  • Şu an bende şüpheye düştüm yılbaşına doğru iPhone 6 plus almayı planlıyordum ama sizin yorumlarınız şahsen çok içten geldi ama hala karar veremedim. Daha önce hiç iPhone kullanmadım ama Apple ürünü olaraktan iPad2 kullanıyorum ondan memnunum. Telefonda ne yapacağımı bilemedim ...

• Nexus 6 ya geç kalıbına göre en büyük ekran çerçevesi en kibar 2k ekran 6 inç 15 dk de batarya dolumu 2 yıl boyunca en güncel android sürümüne anında sahip olma....(saf kan android nexus kar hariç diğer teller güncelleme almaz yılda bir 6 ayda bir son modeller alır 1-2 istisna dışındı)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.