Şimdi Ara

Iphone 6 plus'mi. Samsung note 4'mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu sorulari cevaplicak tecrubeli arkadaslar varsa bizi bilgilendirebilirmi ?

tesekurler. Tüm Note kullanıcılarına iyi akşamlar...
    Yaklaşık 4 yıldır iPhone kullanıcısı olarak bazı nedenlerden dolayı artık androide geçemeye karar verdim...ve 1 aydır araştırma yapıyorum, okuyorum, gidip telefonları inceliyorum ama
    ancak ne alacağıma karar veremedim;G3 3GB mı Note-4 mü? Açıkçası Note almak istiyorum ama bazı nedenlerden bir türlü karar veremiyorum. Kararsızlığımı gidermek için forum sitelerine girdim, yüzlerce sayfa yazı var, çoğunda konu dağılmış, farklı şeylerden bahsetmiş... Iki telefona da hakim olan arkadaşlar vakit ayırıp cevap verebilirlerse çok memnun olurum..
    1. Telefonun boyutları gerçekten taşıma da bir sıkıntı mıdır?
    2. S-pen gerçekten ne kadar kullanışlı? Kime sorsam yılda en fazla 4-5 kere kullandım diyor!
    3. Ülkeden ülkeye üretimlerde bir takım farklılıklar olabiliyor. Eğer imkan varsa TR mi tavsiye edersiniz yoksa Avrupa veya ABD veya Asya sürümünü?
    4. SAR değeri standartların üzerinde mi? (Çoğu kişi belki takmıyor ama inanın önemli bi mesele)
    5. Çekme sorunu var mı ya da sık karşılaşılan bir durum mudur?
    6. Banka işlemleri için güvenliği iPhone gibi midir? Yani android te banka vb işlemler için bir daha düşün diyenler var!
    7. Ajanda, not alma, randevu vb işlemlerde kalem gerçekten büyük avantaj mıdır yoksa kullanılınca rahat ama olmasa da olur mu?
    8. Batarya suresi dahami iyi ?

Zamanını ayırıp, tecrübelerini, bilgi birikimlerini paylaşarak bu sorulara net cevap veren arkadaşlara şimdiden kendi adıma ve eğer faydası olursa faydalanan tüm arkadaşlar adına sonsuz teşekkürler...

Bu mesaj alintidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6S Plus mı 7 Plus mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.