Şimdi Ara

İPHONE 6 PLUS MI? S6 EDGE PLUS MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vatandan aldığım m9+ plus un şebeke sorunu çıkınca bugün iade ettim, yarın acil bir cihaz almam lazım s6 edge plus ile iphone 6 plus arasında kaldım 6s plus bekleyecektim, ne beklemeye değer değişiklik gördüm nede fiyat farkına yazık olur düşüncesindeyim,neyse

SİZCE S6EDGE PLUS MI İPHONE 6 MI ?

• Stabileite bakımından i6 plus onun dışında s6 edge plus
  • S6 edge plus alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s beklemem dersen s6 edge plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

S6 edge plus alırdım.

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN SAMSUNG S6 EDGE PLUS ALDIM TEŞEKKÜRLER

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-s6-edge-plus-186879846?urvid=34185356#product-detail
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam
  • quote:

hayırlı olsun hocam

teşekkürler s6 edge plus ı iphone 6s plus veya z5 premium çıkana kadar kullanacağım çıktıktan sonra tercih yaparız artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    hocam bi İPhone'un tadınada bakın zaten bırakmıyorsunuz sonra :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

hayırlı olsun hocam

teşekkürler s6 edge plus ı iphone 6s plus veya z5 premium çıkana kadar kullanacağım çıktıktan sonra tercih yaparız artık

israf diz boyu. zenginim deseniz bile yazıktır, boş iştir görmemişliktir.

2 ayda bir telefon mu değiştirilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C.Eylem

quote:

quote:

hayırlı olsun hocam

israf diz boyu. zenginim deseniz bile yazıktır, boş iştir görmemişliktir.

2 ayda bir telefon mu değiştirilir?

boş konuşmuşluğun alasını yapmayın bilmeden yorumlamayın ben o cihazı indirim çekimde 2.el bi s6 edge plus parasına aldım zaten yani kullanıp 2 ay sonra satsamda hiç zarrım yok gibi birşey,

ayrıca şu an telefon acil ihtiyacım olduğundan ve zarar etmeyeceğim gözönüne alındığında söylediğiniz söylemler beni hiç alakadar etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 11 Eylül 2015; 15:58:59 >

• İkiside üst seviye iyi telefonlar ancak seçim yaparken dikkat edeceğin şey önemli mesela eğer uzun süre kullanıcaksan iphone stabilitesi tartışılmaz ayrıca samsung a göre daha az değer kaybeder. Samsung un ise güzel arayüzü kişiselleştirilebilmesi ön planda ayrıca uygulamaları da beleşe getirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hayırlı olsun hocam

Zenginlik
  • quote:

quote:

hayırlı olsun hocam

Vaybe zenginlik böyle bişey işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 Edge Plus modelinin siyah rengini incelemiştim, gerçekten telefon sizi kendine hayran bırakıyor, almamak için kendimi zor tuttum açıkcası. Eğer ki bataryanın çıkartılabilmesi ve hafıza kartı takma gibi seçenekler olsaydı kesinlikle tercihim Edge Plus olurdu. Bekleyelim bakalım önümüzde ki dönemin modelleri nasıl olacak.

Bu arada seçiminiz hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.