Şimdi Ara

İphone 6 Plus Gold mu Space gray mı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 128 gb modelini hiç bi yerde bulamadım antalyada, 64 gb olan modele düştüm, fakat bu modeldede Gold ve Silver renkleri mevcut, Space gray rengini bi türlü bulamıyorum,

Sizce gold'u gidip almalımıyım ? acil fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=Km0QmJNRAy8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 2 Mart 2015; 18:47:13 >

• Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al . Sonuçta sen kullanacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al . Sonuçta sen kullanacaksın

hocam space gray istiyorum ama gold ve silver mevcut, space grayı bulamadığım için konu açma ihtiyacı duydum, çok kararsız kaldım
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyin bence bulursunuz. Silver veya gold alıp ilerde pişman olmayın

• Space gray icin 1 ay bekledim ben beklediğime de pişman olmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en çok space grey rengini seviyorum.Ekranın siyah olması gövdeyle bütün gözükmesi gerçekten çok güzel.Onun dışında o 2 renk arasında gri olanı seçerim.

Nedense altın sarısı bayanda güzel duruyor ama bir erkek kullanınca çok kıro işi gibi geliyor(kendi düşüncemdir)
  • Pluslara space Gray çok iyi gidiyor , bence space gray

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir aydır bende onu dusunuyorum ama hala karar veremedim gold mu space grey mi . 6 da gold plus da space daha iyi duruyor sanki ama son karar senin iyi dusun

• Gold aldım aşırı derecede pişmanım hocam. Hatta bugün gidip arkadaşıma siyahını aldık gene moralim bozuldu. Kesinlik space gray derim hocam ben
  • Hocam space gray al derim.Bana sorarsan gold bence biraz daha bayan isi gibi geliyor.Siyah (space gray) daha asil daha şık daha erkeksi duruyor.

• Arkadaşlar bende sizle aynı şeyleri düşünüyorum, space gray'dan vazgeçmeyip bekleyeceğim, umarım yarın bulabilirim 3 gündür arıyorum.. Note 3'te siyah kullanıyorum şuan onu peder beye hediye edeceğim.. 64 gb space gray umarım bulabilirim
    Space gray. Ekran siyah uzaktan bakınca bir bütün gibi gözüküyor telefon. Ayrıca çiziği belli etme sırası Gold>S.Gray>Silver. Çiziği golda göre daha az belli eder daha da şık.
  • Aklını çeleyim Space grey ve kırmızı uyumu

• Space Grey dururken saçma sapan renkleri alıp ileride üzülmeyin.

Zevk meselesi,hangi renk hoşunuza gittiyse onu bekleyin yada bulmaya çalışın ki ilerde pişman olmayın.Ben 5s i space gray kullandım hem siyah baydığı için hemde home tuşu görünmediği(açık renklerde home tuşu çok şık Siyahta değil hele birsüre kullanıp parmak izleriniz üzerinde olunca kötü oluyor),ekran kapalıyken Android telefonlara benzediği için 6 mı silver aldım,gayet güzel.Alet güzel ve şık o yüzden 3 rengide harika.

• Space gray tavsiyemdir yanliz home tuşu gold ve silver da cok daha iyi gözüküyor

• Ben alırken 128 gb sadece silver vardı baktım Hoşuma gitti aldım ama gold bencede biraz bayan işi gibi erkekte bana göre hoş durmaz 😉

• Sizlerinde yorumlarıyla düşüncemin doğru olduğunu anladım. Genellikle anlamayanlar gold tavsiyesinde bulundu,fakat plus gibi büyük bi telefonda iyi durmadığını düşünüyorum en azından bi erkek kullanıcıya.

Umarım yarın i6+128/64 space gray modeline kavuşurum 5 senelik samsung amiral gemileri serüvenim bitti :)

• Ben silver tercih ettim.

5 kullanirken siyah kullaniyordum siyahtan sıkıldıgım icin silver aldim.

Silver bulamasam space gray dusunurdum.

Ama gold asla almazdım :)

Silver tercih etmeme ragmen kabul ettigim bir gercek varki space gray in arka kisim gri rengi silverinkinden daha guzel.

Onu beyaz arkasi space gray grisi olsaydi keske :))

Birde gozlemledigim kadariyla 6 larda s.gray rengi daha cok tutuyor. Ozellikle plus ta.

• Space gray yada silver.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.