Şimdi Ara

iPhone 6 PLUS 16 GB & iPhone 6 PLUS 64 GB Kararsızmısınız ? O Zaman İçeri Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası bende o kararsızlardan birisiyim 16 gb lik iPhone aldığımda neler kurabilirim neler kuramam bilemiyorum... Şu anki telefonum note 3 kesin olarak ip6+ alıcam fakat uzunca araştırmalarıma nazaran 64 lükte karar kılmıştım bir arkadaşım bu forumdan PEK FAZLA 64 LÜK TERCİH EDİLMEZ FİYAT KONUSUNDAN Kİ SATMAYA ÇALIŞSAN ALDIĞIN PARANIN DA ALTINA SATARSIN diyince aklımda soru işaretleride gelmedi değil hani... Sizin tercihiniz ne doğrultuda olurdu ?

Kafadan 4 gb müzik
    sosyal ag programları face twitter instg.swarm ws ws
    10 a yakın oyun(sorsan 2 3 ünü anca oynuyorum)

toplamda 32 gblik note 3 ümde 13 14 gb lik yer kaplıyor ve ben iPhone 6 Plus 16 GB Aldığımda acaba bana yeterlimi... siz ne yapardınız görüşleriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 2 Kasım 2014; 17:38:11 >

• yetmez yetmez sen 64 gb al kafan rahat etsin ilerde güncelleme vs nedenler yüzünde yerim yok diye dert yanmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas_ -- 2 Kasım 2014; 17:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterse bile ucu ucuna yeter.artık 16 GB yetmemeye başlıyor.bütçe sorun değilse 64 GB alın

• 2 senedir 16gb iphone 5 kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle yetmiyor.zaten 12.8 gb kullanılabilir alan oluyor.eğer uzun süre kullanma planlarınız varsa(2-3 yıl) kesinlikle 64

Bende önce 16 gb plus aldım.sonra fiyat farkı vererek 64 e çevirttim şimdi gelmesini bekliyorum
  • Kesinlikle 64 GB almalısınız. Sadece 2 gündür kullandığım twitter uygulaması bile 100 mb yer kaplıyor nereyse. Satarken en kötü ihtimal 16 gb fiyatına satarsanız kimse hayır demez, kaldı ki satacağınız yeri bildikten sonra her zaman alıcı bulacaktır.

• 64 lük iyidir ..
  • 64

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem cok fazla yer kapliyor ios8 den beri eskiden 13,6 kullanilabilen alan kaliyordu 16GB ise artik 11GB kaliyor o yuzden artik 64 sart zaten 16 ile 64 arasinda fazla bir fiyat farki yok artik 64 avantajli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.