Şimdi Ara

iPhone 6 O zaman kalk 2 yılda bir bilgisayar al (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.500 telefone verene kadar iyi ekran kartlı pc toplayın diyor

niye iyi ekran kartlı? yeni oyunları oynamak için

"e aynı mantık" demezler mi adama

toplama o zaman pc 1995'te çıkan oyunları oynamaya devam et

ne zorun var?

şöyle saçma sapan eleştiriler yapan insanları anlamak çok güç. iphone'u veya fiyatını savunmuyorum. pahalı evet.

ama kimseyi yaptığı tercihler yüzünden eleştiremezsin

o zaman benim de sana "2500 liraya pc mi alınır ya mis gibi cep telefonu alırım her yerde işimi görürüm" demek düşer ama

öyle saçma bir karaktere sahip değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 23 Eylül 2014; 14:06:41 >
  • Kendi haline bırakın...
  • Tüketim toplumu bu kadar itici bir şekilde ve çok rahat çürütülecek argümanlarla eleştirilmez, olmamış kusura bakmasın. Benim 4S'im vardı ve 6S (veya adı ne olursa artık S serisinden) alana kadar kullanmayı planlıyordum ancak haziran ayında ön, arka cam feci dağılınca gidip 5S aldım ve şimdi (inşalla bu sürede başına bir iş gelmezse) 3-4 sene 5S'le gitmeyi planlıyorum.

Bir kere videodaki arkadaş "bu nedir ya alt tarafı telefon bu alo naber bitti gitti" deyip Nokia Xpress Music marka telefonunu göstermesi abes kaçmış. "Alo naber bitti gitti" için Nokia 3310 ideal keşke onu kullanıyo olsaydı hala. Evet tamam anlıyorum teknolojik aletlere cidden hakettiği veya maledildiğinden daha fazla ödüyoruz. Bu konuda sanırım herkes hem fikir. Ancak olay "Alo naber bitti gitti" yi geçeli 4-5 sene oldu.

Ben bazen evdeki MacBook'u açmadan yattığım yerden hatta işlerimi (baya bildiğiniz iş yani) hallediyorum, e-postalarımı cevaplıyor, organizasyonu hazırlıyor, ertesi güne hazır olabiliyorum. Ofis adında bir klasör açtım telefonumda PDF scan programından QuickOffice, Pages, Keynote'a kadar herşeyi neredeyse birrebir masaüstündeki gibi hazırlayabiliyorum. Ben bunu Nokia Xpress'le yapamazdım. Çünkü zaman değişti, teknolojiyi sadece WhatsApp'tan, Facebook'tan, Candy Crash'ten Fifa'14'ten ibaret zannederseniz komik duruma düşersiniz videodaki atarlı arkadaş gibi. Yapmayın..

• Youtube'da çok saçma video izledim bu en saçmaları arasında top 5'a girer.
  • Gerekli yorumu videonun altına yazdım, küfürlü sayılabileceği için buraya yazmadım ama bu herif şizofrenin teki değilse bile düşünce tarzı sığ, akıllı telefon denen şeyin ne olduğunu daha anlayamamış elindeki 5800xm'i iyi bir telefon sanarak kullanıyor, evet iPhone 2g çıktığında o vardı iPhone3g çıktığında Samsung, LG, Blackberry halen dandirik telefonlar yaparken 5800 Xpress Music vardı kullanımı diğerlerine 10 basardı, daha rahattı, daha ucuzdu ama artık aynı devirde değiliz, sektör çok ilerledi, 2.500 lira ucuz değil haklı o paraya orta seviye bilgisayar alınır ama be fikrine vurduğum adamı, sen bilgisayarı işe, avm ye, kafeye, otobüse giderken yanında götürüp ayaktayken kullanabiliyor musun çok bilmiş herif ya tam dayaklık.
  • Demek ki bu videodaki arkadaşa bi iPhone hediye etsek sadece alo diyecek o iPhone ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoya bende yorum yaptım hemen yorum yaptı tipten belli zatine kadar saf olduğu resmine bakın anlarsınız ..

sırf youtubedan izleyici sayısı artsın diye video çekmiş eleman..

böyle tipler marjinal olucağım diye bir zaman sonra beyinleri hasar görüyor sonra aklını yitiriyorlar zaten hayatında hiçbir baltaya sap olamamış tiplerdir bunlar sabah akşam 24 saat pc başında delirmişler açık ve net..

burdaki herkesi bizler anamız babamız eşimiz dostumuz alıcak bu teli onlara salak diyen karşıma çıkıcak sivilde onu yüzüme diyecek ha video çekip salakmı diyor o zaman yorumla boğarım adamı ben kim olursa olsun zati yazdım ona atladı hemen bekliyorum mesajını zati youtube videosunda yorumlarda..

Yukarda araç örnekleri verilmiş herhalde katılıyorum sonuna kadar Tofaş araç ile BMW kıyaslanırmı he ikiside gidiyormu gidiyor ama ikisi birmidir o zaman lüks araç alanların hepsi salakmı olucak lan youtube video çeken kendini halt sanıyorya ayar oluyorum böyle tiplere varsa fikrin kendine sakla youtubeda çökün baltalayın bu adamı israf bu herif

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Gerekli yorumu videonun altına yazdım, küfürlü sayılabileceği için buraya yazmadım ama bu herif şizofrenin teki değilse bile düşünce tarzı sığ, akıllı telefon denen şeyin ne olduğunu daha anlayamamış elindeki 5800xm'i iyi bir telefon sanarak kullanıyor, evet iPhone 2g çıktığında o vardı iPhone3g çıktığında Samsung, LG, Blackberry halen dandirik telefonlar yaparken 5800 Xpress Music vardı kullanımı diğerlerine 10 basardı, daha rahattı, daha ucuzdu ama artık aynı devirde değiliz, sektör çok ilerledi, 2.500 lira ucuz değil haklı o paraya orta seviye bilgisayar alınır ama be fikrine vurduğum adamı, sen bilgisayarı işe, avm ye, kafeye, otobüse giderken yanında götürüp ayaktayken kullanabiliyor musun çok bilmiş herif ya tam dayaklık.

iyi etmişsin kardaşım helal, kimse ıp6 alanlara salak diyemez kimse kimse nin parasını vermiyor ha alamıyormusun saygı duyucak herkes..

bak ben hiç ıphone kullanmadım ama sırf ıos ve ekran büyüklüğünden sebep alıcam inş .

• Sadece alo deme devri mi kalmış telefonda onu anlamış değilim.Ben telefonda köşe yazılarımı da okuyorum,epub romanlarımı da okuyorum,günlük gazeteleri de takip ediyorum,yeri geliyor zaman geçirmelik oyunumu da oynuyorum,word ve excel dosyalarımı inceleyip kontrol de edebiliyorum,ayrıca internette her işimi de görüyorum neredeyse evdeki masaüstünü hiç açmaz oldum onu sadece download için kullanıyorum.Üst düzey fotoğraf ve videolar da çekebiliyorum.İstediğim video ve filmi istediğim görüntü kalitesinde izleyedebiliyorum.Hatta evimdeki abonesi olduğum tv yayıncısının mobil versiyonuyla istediğim yerde tv mi izleyip dizimi takip edebiliyor ve maç seyredebiliyorum.
    Bunları yapabilmem için de benim işimi bundan sonrası için büyük ekranı ve donanımı sayesinde daha iyi görecek kullanımını,yazılımını,kalitesini sevdiğim bir telefon çıkmış alırım yada almam kimi ne ilgilendiriyor?
    Benim elim ayağım,hayatımı kolaylaştıran,zamanımdan tasarruf sağlayan bir cihazdır akıllı telefon.Lütfen kalkıp da telefonu hala sadece alo diye kullanıldığını düşünüp alacak insanlara da bu yüzden gerizekalı diyebilen mercimek beyinli,at gözlüklü bir terbiyesiz herifin videosunu ciddiye alıp şuralara koymayın.
    Bu insanın ciddiye alıncak ne tarafı var Allah aşkına böyle koyup ciddi birşey varmış gibi düşünüp izlememize sebep olup,bunlara prim yaptırmayın.Hem kendi zamanınızı hemde bizim zamanımızı çalmayın 5 para etmez insanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adocat -- 23 Eylül 2014; 16:41:07 >

• Amacı ne bu elemanın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhnUnl57

Adam bencede haklı. Sadece söyleyiş biçimi farklı. Birde hemen topa tutmuşsunuz. Hepiniz teknolojinin kölesi olmuşsunuz. İnsanın parası var alır ama çoğu insan bu tip telefonları almak için biryerlerden kısıyorlar. İnsanlarda hava atma huyu vardır. Benimkisi en iyisi falan filan... Ama şöyle bir baktığınızda farklı markalarda o telefonun özelliklerini karşılayabilecek 1000 tl civarı telefonlar vardır. Birde lise çağındaki kardeşlerimizin ailelerine zorla aldırmak istemeleri hiç hoş değil. Bu adamın söyledikleri bana daha önce bir profesörün dekolte giymek tecavüze davetiye çıkarır demesi gibi geldi. Orda da adam bir nevi haklı ama günümüz insanı o kadar hırçın ki adama demedikleri burakmamışlardı. Bak şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil. Hatta kendine dindar diyen başı kapalı ve sakallı insanlar bile aykırı işlerle uğraşabiliyor. Aslında insanlar herşeyi kendi çevresine göre değerlendiriyorlar. Ailesi, arkadaşları ve yaşadığı şehir ona bunu yapmasını gerektirebilir. Ama insanda bir kendine gelme modu olması lazım. Teknoloji güzel artık telefonlarla çok fazla işi yapabiliyoruz. Ama telefon için kuyruk beklemek çok tuhaf geliyor.

Ayrıca oyun oynamak kötü birşey mi ? Oyun bir kültürdür. Birde kafa boş tabi diye terbiyesizce yorum yapmışsın Oyun oynayan insan beyinsiz mi oluyor ? Sana da tavsiye ederim. Bence oyunlar bu dünyada eğlenebileceğin en güzel uğraştır. Kendini fazla kaptırmazsan hiç sorun olmaz

bende oynarım oyun

ama pc toplayacak kadar değil

18 yaşında ki genç pc toplar ama 25 ini geçmiş adamın oyun için pc toplaması da hamlıktır

söylediklerimin arkasındayım

• Fakirlik kompleksi sanırım bu adamdaki. Ben vertu'ya da dünya para veriyorum? iPhone'un parası ne 2500 lira birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Saçma sapan bir insan . Utanmadan 2.500 e telefon almak salaklık diyor .

2.500 lira telefona vermeyin . Gidin bilgisayar toplayın diyor . Bence 2.500 liraya masaüstü toplamak saçma . Bende masaüstü pc karşısında oturanlara ayar oluyorum , notebooklar dururken . Şimdi o masaüstü toplayanlara salak deyip video mu çekeyim ?

Hekes istedigini alir tabi de iphone da gereksiz pahali... Gerci apple in diger urunleride gereksiz pahali

Benim arkadaşımın iPodu var 600 tlye senin şu s5 lgg3 e m8e yüklediğin oyunları çalıştırır bizde sana israfçı mı diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Saçma sapan bir insan . Utanmadan 2.500 e telefon almak salaklık diyor .

2.500 lira telefona vermeyin . Gidin bilgisayar toplayın diyor . Bence 2.500 liraya masaüstü toplamak saçma . Bende masaüstü pc karşısında oturanlara ayar oluyorum , notebooklar dururken . Şimdi o masaüstü toplayanlara salak deyip video mu çekeyim ?

Hekes istedigini alir tabi de iphone da gereksiz pahali... Gerci apple in diger urunleride gereksiz pahali

Benim arkadaşımın iPodu var 600 tlye senin şu s5 lgg3 e m8e yüklediğin oyunları çalıştırır bizde sana israfçı mı diyelim

Bence telefonlar max 1000 lira olmali yeterli sanirim

• Bu adam kafasındaki pro kulaklığı neden almış ki? Gitsin bir snopy mikrofonlu kulaklık alsın. Aynı işi görüyor sonuçta değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.