Bildirim
iPhone 6'nın büküldüğüne inanlar. İçeri.. (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Plus i korumak için cep e girmeyecek yani istesende girmeyecek bir kılıf yada belirli bir press e maruz kalınca alarm veren bir uygulama gerekir. Hatta böyle uygulamalar çıkabilirde. Yani tam egiliyorsun 90 derece olmadan 60 da filan uyarıyor. Biraz daha egilirsen bende şekil degistirecegim.
Aksi durumda on cepte egilmelerde arka cepte oturmalarda cihazın esnemesi kuvvetli ihtimal.
Ilk alindiginda çok özen gösterilir ama ilerde kazara bu tür şeyler olabilir.
Bukulme olayı telefonun fazla uzun olmasından kaynaklanıyor. Bende mağazada elimle hafif bukmeye çalıştım öyle çok çabuk gidecek bir yapıda değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
isterseniz 100 tane eksi verin iphone6 plus kot pantolan cebe koyarsanız büyük olasılık o telefon yamulur egilir bükülür. az önce apple storeden yetkili ile görüştüm egilip bükülen telefonlarda değişim yapıyormusunuz diye yapıyoruz diyemedi.ya bir yıl plusun yeni versiyonunu bekleyecegim yada samsungun s6 sını falan:)) -
Biz türkiye'de yaşıyoruz. Senin yurtdışı deneyimlerin işimize yaramaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonu tutmasını beceremeyen kullanıcılar için zamanında apple beleş bumper vermişti sonuçta yanlış tutuyorlardı ve bu senede apple kullanıcıları telefonu yanlış cebe koyuyor o yüzden apple'dan güzel bir kılıf bekliyorum ya da pantalonlara cep
ben telefonu yenileyecek olsaydım ya en azından 1 ay bekleyip doğru mu yoksa asparagas mı olduğu ortaya çıkar ya da sevabıyla günahıyla alayım derdim bükülünce garantiye yollar yeni gelen cihazı da birine satardım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seyma1972
isterseniz 100 tane eksi verin iphone6 plus kot pantolan cebe koyarsanız büyük olasılık o telefon yamulur egilir bükülür. az önce apple storeden yetkili ile görüştüm egilip bükülen telefonlarda değişim yapıyormusunuz diye yapıyoruz diyemedi.ya bir yıl plusun yeni versiyonunu bekleyecegim yada samsungun s6 sını falan:))
Su anda ofiste oturuyorum. Elimde hem Plus hem IP6 var. Kot pantolan giyiyorum.
Her iki modelle zaten cepte sandalyede oturmak mumkun degil. Birakin bu modelleri 3GS, Samsung S3mini, Samsung 5610(cok kucuk) bunlarla da oturmka mumkun degil.
Ustune oturma olayi biraz zor zira oturacagimiz zaman telefonu modeli boyutu ne olursa olsun zaten once telefonu masaya yada bir yere birakiyoruz.
Farketmeden oturduk diyelim ozellikle Plus in zarar gorme durumu olabilir.
Bu testi su an yapmayi cok isterdim ama maalesef bu fedakarligi yapamiyacagim
Bunun yaninda S3 Mini, ve IP3GS de sorun yok
-
Muhtemelen bu sorunları sonraki modelde düzeltirler. Daima S serisini almak lazım.
İphone 6+ okadar büyükkü telefon yamulmasa kullanan onu cebinde taşırken yamulur.Bence bu apple ın koyduğu bir özellik.Mala gelsin cana gelmesin mantığı. -
herkes diyor ya elle o kadar güç uygulayınca bükülür tabi diye .. bence burda bir tasarım hatası var o ayrı da ..
hiç video var mı acaba kotun arka cebine plusı koyup da eğilince bükülüyor mu diye .. esas aslında günlük hayatta elle bükmeyiz gözümüz gibi bakarız da kot cebi olayı illaki başımıza gelebilir -
yamulanları bana yollayın.
düzeltip kullanırım ben :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tennozer
herkes diyor ya elle o kadar güç uygulayınca bükülür tabi diye .. bence burda bir tasarım hatası var o ayrı da ..
hiç video var mı acaba kotun arka cebine plusı koyup da eğilince bükülüyor mu diye .. esas aslında günlük hayatta elle bükmeyiz gözümüz gibi bakarız da kot cebi olayı illaki başımıza gelebilir
youtube'da var.Dendiği gibi bükülmüyor öyle. -
böyle bir açıklama yapıldıysa gerisi boş laftır bence, yamulursa değişiriz demiş firma, vuruk kırık iphone 5 lerini herkes sıfırladı bu forumda o kadar acımasız olmayın, tamam kimsenin babasının firması değil apple ama çamur at tutmazsa izi kalsıncılıkda hiç hoş bişey değil.. -
quote:
Orijinalden alıntı: carman
belirlii konularda haklısın tabiki 3000 tl vereceğin bir cihazı tarihi esere vereceğin önemle kullanacak halin yok ancak yapılacak birşey de seninde bildiğin gibi hatta dediğin gibi parti hatası değil ve 6s ten önce düzeltilecek bir olay değil ya plus almayacaksın madem yamulma durumu var 6 alacaksın yada samsung htc ye yöneleceksin demek istediğim kendini yırtsanda onem8 yamulmuyo desende birşey değişmiyo sıkıntı varsa almazsın bukadar basittir kimse zorunlu kılmıyor almaya
aslında insanlar tavır olarak almasa apple bunu düzeltme üzerine gidebilir ama adam b.k üzerine logo koysa onu bile bir lansmanda satılacak duruma getirir bunu ikimizde biliyoruz sana yazdıktan sonra mobilite programını izledim ve yamulma davasına başvuran kişi sayısı 9 muş bakalım bu nekadarlık bir sürede artacak gerçekten bu sorun denildiği kadar aşırımı oluyor göreceğiz biz burada nekadar baltalasakta savunsakta değişen bir olay olmayacak
ancak birde bu videoyu izlemeni tavsiye ederim ses yerinin oradan olmasada ortadanda ikiye ayırabilirsin güce bakar demekki appleın hatası olsada olmasada bir telefon bölünebilir apple vida yerini ayarlada ayarlamasada karalama olarak bu telefon elle bükülebiliyor
ne dandik yapmışlar yeni iphone'u. o kadar para ver ondan sonra telefon yamulsun.
-
Apple bile kendi hatasini kabul etmistir cihaz saglam degil bunu kabul etmek gerekli kimse savunmaya gecmesin bosuna neyseki degisim yapiliyor steve job yasasa ozel cep yaptirin pantolanlara oyle kullanin derdi hatasini kabul etmezdi..
son iphone bükücü:D
yaprak gibi aciliyor ya. tasarim hatasi kesinlikle. 2 tane iphone 6 aldim artik, plus i kapidan sokmam. fanboyluk yapmanin anlami yok anlamiyorum yani insanin gozune sokar gibi adamlar eliyle bukuyor telefonu neyini niye savunuyosunuz apple in. insanoglu niye bukdr baglaniyor boyle seylere anlam veremiyorum. bir muhendis olarak bu cok basit bir moment hesabidir kesit alana etkiyen moment bellidir bu kuvvetin hesabina gore kesit ve malzeme secilir. ya metal alasimda cok aleminyum var yada kesiti dar. ama bir hata oldugu apacik!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X