Şimdi Ara

iPhone 6 mikrofon sorunu. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 cihazımda durduk yere ses gitmeme sorunu oluştu ahize ile görüşmelerimde karşı tarafı duyuyorum fakat sesim gitmiyor. Hoparlöre aldığımda sesim gidiyor normal görüşmeyi yapabiliyorum ses gürültüsünü Düzelti kapadım ayarları falan sıfırladım ama nafile halen devam ediyor. Daha önce karşılaşan oldu mu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son ios 8.4 güncellemesini yaptıktan sonra aynı sıkıntı bendede var galiba çünkü 5-6 kişi ye alo diyorum 3-5 kere tekrarlamama rağmen duymuyorlar yani ses gitmiyor ama bağırınca görüşme yapabiliyorum telefonu alalı 1 hafta oldu cidden cok sıkıntılı bi durum home tuşu oynuyormuş gibi hissediyorum çok taktım kafayı
  • Crossovers kullanıcısına yanıt
    Cihazda durduk yere oluştu bu sorun Sürümü 8.1.2 herhangi bir Güncelleme falan yapılmadı. Yedek Alıp komple sıfırladım yine aynı sorun araştırmalarımarıma göre görüşme yaparken hoparlöre aldığımızda kameranın Yanındaki mikrofon devreye giriyormuş onda sıkıntı olmadığı için ses iletiliyor ses jackının olduğu yerdeki mikrofon sorunlu ondan iletilmiyor. Bu sorunla karşılaşanların alttaki mikrofonu Arızalı oluyormuş. Pazartesi servise gideceğim muhtemelen swap verirler.
    Swaplar hakkında tüm talihsizlikler beni buluyor bakalım bu sefer ne olacak Hayırlısı diğer ip6 cihazım 1 ayda 3 defa Değişti son cihazdada kamerada toz var gezinip duruyor içinde bir aşağı bir yukarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

Cihazda durduk yere oluştu bu sorun Sürümü 8.1.2 herhangi bir Güncelleme falan yapılmadı. Yedek Alıp komple sıfırladım yine aynı sorun araştırmalarımarıma göre görüşme yaparken hoparlöre aldığımızda kameranın Yanındaki mikrofon devreye giriyormuş onda sıkıntı olmadığı için ses iletiliyor ses jackının olduğu yerdeki mikrofon sorunlu ondan iletilmiyor. Bu sorunla karşılaşanların alttaki mikrofonu Arızalı oluyormuş. Pazartesi servise gideceğim muhtemelen swap verirler.
    Swaplar hakkında tüm talihsizlikler beni buluyor bakalım bu sefer ne olacak Hayırlısı diğer ip6 cihazım 1 ayda 3 defa Değişti son cihazdada kamerada toz var gezinip duruyor içinde bir aşağı bir yukarı.

3 den sonra 0 kutu veriyorlar diye hatırlıyorum ne derece doğru şuan bilemeceğim fakat mağduriyetinizi belirtirseniz 0 kutu açacaklarından eminim apple store kadar müşteriye önem veren bir firma görmedim hayatımda

• Crossovers kullanıcısına yanıt
    Maalesef Ankara da olduğum için değişim olan cihazlar Genpa tarafından değiştirildi. Ankara için Apple Store söylentileri var ama bakalım.

Mikrofon sorunu nasıl olduysa kendi kendine düzeldi şuan bir sorun yok sanıyorum ki içeride temassızlık vardı kendiliğinden yerine oturdu sorun tekrarlamazsa servise vermeyi düşünmüyorum. Değişen cihazlara güvenim sıfır.
  • Aynı sorun 4 aylık cihazımda da var Iphone 6 64 GB sesim karşıya gitmiyor ve karşımdakini duymuyorum ,ekran megafonunu açınca ses geliyor karşıdan benden ona gitmiyor...
    Sonra kendiliğinden düzeliyor başka bir arama geldiğinde . Bi oluyor bi olmuyor bu sorun. Sanki temassızlık varmış gibi çözemedim hala...Apple Store Akasya ve Zorlu full dolu randevular...Yetkili servisler 10 gün veriyor tamir için....Telefonsuz kalamam...nolucak hayırlısı...
  • garantili ise servis yenisiyle değiştirecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.