Şimdi Ara

iPhone 6+ mı yoksa HTC one (M9) mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amerikadan telefon alacağım mayıs gibi. 64GB iPhone 6+ mı yoksa 32GB HTC one (M9) mu karar veremedim.. Sizce hangisni almalıyım? İlgilenen herkes için şimdiden teşekkürler (Bütçe sınırlaması yoktur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen zevk meselesi bence.Çünkü iphone genelde stabilitesi ile öne çıkar fakat htc ninde bu konuda iyi olduğunu söyleyebilirim.Hangisi içine siniyorsa onu al bence.Daha önce iphone kullandıysan belli bir alışkanlık yaşadıysan muhtemelen seçimin iphonedan yana olacaktır.İyi forumlar...
  • Daha önce iphone kullandım fakat sonradan blackberry e ordan da lumia ya döndüm daha önce hiç htc kullanmadım arkadaşımın birisi iphone 6yı satıp htc m8 aldı ve m9 almam için bana ısrar ediyor diğer bir arkadaşım ise htc bi işe yaramaz iphone al diyor ve bu ikisinin de arası telefonlarla çok iyi bende o yüzden karar veremedim ve burda sormak istedim

Sana sunu soylıyım ıphone kesinlikle alınabilirliği en yuksek en cekici cihazlardan biridir. Ancak son zamanlarda baktıgımızda en guvenlı ısletım sıstemıne sahıp olmadıgı, aksine bu konuda zaafiyeti en yuksek sırketlerden biri oldugu arastırmalar ve yasananlar ısıgında dogrulanıyor. Jennifer Lawrence veya Kate Upton bunlara ornektir.

Android biraz surpriz bir işletim sistemi gibi geliyor bana. Sen alır tıkır tıkır kullanırsın ama ben onyargıyla aldıgım ıcın belki de bir türlü ısınamam ve kullanamam da. Ama IOS sistemli iphone'lar bu konuda herkes tarafından rahatlıkla kullanıyor. Goruyorsun ufacık cocuklar bile ipad'i cok rahat bır sekilde kullanabiliyor.

Eger telefonda her işini cok rahatca gormek ıstıyor fazlasında gozum yok ıkı uc tane ıse yarar uygulama olsun, bolca chrome vs. kullanırım zaten hız onemlı dıyorsan ıphone alınır.

Ama ben ozgurluk ıstıyorum, kendi güvenliğime de dikkat ederim farklı bir şeyler olsun masaya koyunca "hıı iphone'mus"tan cok "aa guzelmıs htc mı?" lafını duymak ısterım diyorsan durma M9 cıkar cıkmaz al.

Zaten android cephesinde alabilecegın en stabil cihaz nexuslardır. Bunun rötüşlenmiş ve daha goze hos gelen ve aynı olcude stabil olanları da sagolsun HTC uretiyor zaten.

Sonuc olarak ıkısı de pişman etmez. Iphone alırsan arkana bakmazsın, HTC alırsan kısa sureli adaptasyon donemınden sonra cogunluga -ıphone kullanıcılarına- uymayarak dogru bır sey yaptıgını anlarsın.

Saygılar...

• dahansay D kullanıcısına yanıt
    açıkçası bende bu iki telefon arasında gidip geliyorum, önce bir görmek lazım M9'u bir kaç review beklemek te gerek. mart başı duyurulacak, biraz yorumları bekleyip ona göre karar vereceğim.

telefonda kamera müzik, ekran , genel kalite ve kullanılabilirlik ön planda bende. genelde ios olmakla beraber androidde kullandım. ama her şeyden önemlisi kulaklık sesi,iphone o konuda iyi ama htc one m8 de dinledim gerçekten bir tık üstünde. M9 fiyat olarak da çekici olursa direk tercihim olacak.

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman piyasaya düşer M9? Bi site 600$ demiş ama kim bilir bize kaç paradan çıkar...
    2840 mAh müthiş bi değer bence pil için ama işlemci 810 du sanırım, ekran falan fazla performans bu pile fazla gelmesin?
    Androide on yargım var, ama aekadşaın M8i hoşuma gitti. Sanki yarı android telefonmış gibi telefon içi tasarımı samsung ve LG ye göre daha hoş geldi bana.
    Benim de karışık bu telefon konusunda kafam. Tek fark iphone 5s ile M8 duşunuyor olmamdı. M9 çıktı, bakacağız fiyatı ne olacak ona göre de karar vereceğim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.