Bildirim
iphone 6 mi note edge mi sony z3 mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Note edge kenarındaki ekran ile çok spesifik bir telefon benzetmek gerekirse lg flex gibi 2.eli çok sıkıntılı olur.
Diğer iki seçenek tamamen birbirine yakın,işletim sistemi tercihinize kalmış.
Z3 ün pil performansı iyi diyorlar.Muhtemelen çokta güzel fotoğraf çekiyor.iphone 6 da (plus modeli hariç) pil sıkıntısı devam ediyor.
Seçim yapmak zor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ dün-bugün-yarın(?) -
Ne amaçla kullanacağınıza bağlı, oyun mu oynayacaksın fotoğraf mı çekeceksin? internette mi gezineceksin? _____________________________ -
Kesinlikle iphone 6 plus hem değer kaybetmeme açısından bir adım önde hemde uzun bir süre kullanırım diyorsanız değişim programları vs şeklinde memnun eder .z3 ün sabit bataryası öldüğünde ki z2 de 4. Ayda batarya performansı düştü bende z3 de de çok farklı değil elinizden hiçbirşey gelmeyecek .note edge plustanda şık ve bataryası değiştirilebilir ama edge tamamen nabız yoklamak için çıkan bir cihazdı s6 ve edge çok çok daha iyi bir tercih olabilir samsung tarafında ama jb li bir iphone 6 plusdan daha iyi bir cihaz yok bana göre (z2 ve iphone 6 plus kullanıcısıyım )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sarj buyuk sikinti degilse 6 plus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler