Bildirim
İphone 6 mı İphone 6 plus mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende 6 plus var. Büyük ekranından çok memnunum. 6 yı kullanan yakınım da var. Tutması ve taşıması daha kolay onu. Cepte ikisi de taşınabiliyor ama ayakkabı giyerken falan korkuyorum sıkışıp bükülür mü diye:)) kullanım şekline göre tercih etmen gerekiyor bence biraz, karar senin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek olarak , 16 gb kullanıyorum. Birkaç büyük program ( 1 er gb), video foto falan var. 5 gb kadar da yerim kalmış:))
Iphone 6 plus
benim elim küçük olduğu için plus baya büyük gelir sanırım :D -
iPhone 6 al derim ben.
eğer 16 az gelir derseniz 64 gb alacağım. sizce 16 yetermi yoksa işimi garantiyemi alıyım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Göksel Arda
eğer 16 az gelir derseniz 64 gb alacağım. sizce 16 yetermi yoksa işimi garantiyemi alıyım ?
16 gb diye bi depolama alanı kalmadı günümüzde .
Apple dışında bunu kullanan da yok zaten . Apple ' da satış stratejisi olarak iteliyor 16 gb ' ı . Artık kimseye 16 gb yetmeyeceğini biliyor ve 64 gb almaya zorluyor insanları .
Zaten böyle düşünmeseydi 16 gb ' ı kaldırıp , 32 ' den başlatırdı depolama seçeneklerini . Kart takılmayıp 32 gb ' ın altında cihaz kalmadı hiçbir sektörde . -
quote:
eğer 16 az gelir derseniz 64 gb alacağım. sizce 16 yetermi yoksa işimi garantiyemi alıyım ?
garantiye al. -
6 al bence. Plus çok kaba. Biraz estetik yapsalardı iyiydi. O alt ve üst çerçeveler nedir öyle ya.?
64 al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 8 Kasım 2014; 19:54:03 >
birde ya tabikide zevk meselesi ama renk olarak sizin tercihiniz ne olurdu ? -
quote:
birde ya tabikide zevk meselesi ama renk olarak sizin tercihiniz ne olurdu ?
Space Gray tabiki
herkese çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X