Şimdi Ara

İphone 6 mı İphone 6 plus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba bildiğimiz üzere yeni 2 tane cihaz tanıttı iphone 6 ve iphone 6 plus olmak üzere ama karar veremedim sizce iphone 6 mı yoksa iphone 6 plus mu ? bu arada 16 gb kullanan arkadaşlarımız varsa sorun çıkıyormu yani az geliyor mu ?

• Bende 6 plus var. Büyük ekranından çok memnunum. 6 yı kullanan yakınım da var. Tutması ve taşıması daha kolay onu. Cepte ikisi de taşınabiliyor ama ayakkabı giyerken falan korkuyorum sıkışıp bükülür mü diye:)) kullanım şekline göre tercih etmen gerekiyor bence biraz, karar senin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak , 16 gb kullanıyorum. Birkaç büyük program ( 1 er gb), video foto falan var. 5 gb kadar da yerim kalmış:))

• Iphone 6 plus

• benim elim küçük olduğu için plus baya büyük gelir sanırım :D
  • iPhone 6 al derim ben.

• eğer 16 az gelir derseniz 64 gb alacağım. sizce 16 yetermi yoksa işimi garantiyemi alıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göksel Arda

eğer 16 az gelir derseniz 64 gb alacağım. sizce 16 yetermi yoksa işimi garantiyemi alıyım ?

16 gb diye bi depolama alanı kalmadı günümüzde .

Apple dışında bunu kullanan da yok zaten . Apple ' da satış stratejisi olarak iteliyor 16 gb ' ı . Artık kimseye 16 gb yetmeyeceğini biliyor ve 64 gb almaya zorluyor insanları .

Zaten böyle düşünmeseydi 16 gb ' ı kaldırıp , 32 ' den başlatırdı depolama seçeneklerini . Kart takılmayıp 32 gb ' ın altında cihaz kalmadı hiçbir sektörde .
  • quote:

eğer 16 az gelir derseniz 64 gb alacağım. sizce 16 yetermi yoksa işimi garantiyemi alıyım ?

garantiye al.
  • 6 al bence. Plus çok kaba. Biraz estetik yapsalardı iyiydi. O alt ve üst çerçeveler nedir öyle ya.?

64 al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 8 Kasım 2014; 19:54:03 >
  • birde ya tabikide zevk meselesi ama renk olarak sizin tercihiniz ne olurdu ?
  • quote:

birde ya tabikide zevk meselesi ama renk olarak sizin tercihiniz ne olurdu ?

Space Gray tabiki

• herkese çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.