Şimdi Ara

iphone 6 larınız kaç saatte şarj oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ki 1 saatten kısa sürüyor resmen. Bu iyi mi kötü mü anlamadım ama sizinkiler kaç saat?

• 6 Plus
    %1 bataryadan %100 dolu olması hiç kullanmadan şarja bıraktığımda 3 saat 28 dakika sürüyor.
  • Senin cihaz sorunlu muhtemelen .

55 dakikada şarj olması mümkün değil cihazın .

Ortalama olarak 1 amperlik şarj aletiyle 2 saat 45 dakika , 2.4 amperlik şarj cihazıyla 1 saat 30-45 dakika arası şarj yapıyor .

Bilmediğim birşey yoksa , cihaz 55 dakikada şarj olamaz. Zaten %80'den sonra cihaz yavaş şarja geçiyor ve 80-100 arasını 30 dakikada dolduruyor neredeyse .
  • arkadaş %50-%60 da falan takıyor herhalde?
  • 10-15 te takıyorum hocam dakika 1-2 artıyor kıllanmaya başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

6 Plus
    %1 bataryadan %100 dolu olması hiç kullanmadan şarja bıraktığımda 3 saat 28 dakika sürüyor.

Aynen benimki de 3:15 - 3:30 arasında şarj oluyor
    2915mah pil / 1000 mah şarj cihazı = 2 saat 55 dakika yapar. Fakat hızlı şarj, yavaş şarj, kullanım, şebeke, vs vs sebeplerden dolayı 30 dakika uzaması çok normal.
  • hegomanya48 kullanıcısına yanıt
    1- kutudan çıkan orijinal şarj aletini mi kullanıyorsun?
    2- İşletim sistemin pilin kapasitesi hakkında pek bilgiye sahip olmadığından olabilir, %100 şarj ettikten sonra telefon kapanana kadar kullan ve tekrar %100 dolana kadar şarj et. Gerçek pil değerlerine ulaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

2- İşletim sistemin pilin kapasitesi hakkında pek bilgiye sahip olmadığından olabilir, %100 şarj ettikten sonra telefon kapanana kadar kullan ve tekrar %100 dolana kadar şarj et. Gerçek pil değerlerine ulaşırsın.

aynen hocam orjinal şarj aleti. şimdi bitireyim de öyle şarj edeyim inşallah olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

aynen hocam orjinal şarj aleti. şimdi bitireyim de öyle şarj edeyim inşallah olur

Apple'ın dediğine göre ayda 1-2 defa tam bitirmek iyi bir uygulama.
    http://www.apple.com/tr/batteries/why-lithium-ion/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.