Arkadaşlar merhaba; iphone 6 da bir tane kapaklı turkcell den hediye edilen kılıf var. turkcell de tamperli cam taktırdım ama istanbula geldiğimde açılmalar oldu geçen çatladı, ekran koruyucusunu değiştirmeye bir de başka kılıflar almaya karar verdim. bugün gold bilgisayarın internet sitesinde kılıf olarak spigen Slim Armor Gunmetal Kılıf ve Verus Thor Serisi Siyah Kılıf satın aldım . birde ekran koruyucu alıyım kenarları açık olmasın çünkü zamanla açılıyor diye çevresinide kaplayan Dafoni iPhone 6 Siyah Cam Ekran Koruyucu - Metal Kenarlı Tempered Glass Premium ürünü aldım. ürünler bugün elime ulaştı kılıflardan çok memnun kaldım, ekran koruyucuyu koylayca uyguladım ama bir sorun vardı elimdeki hiç bir kılıfa ekran koruyucu uymuyor, ekran koruyucu biraz kalın olduğu için ve metal çevresinde yapışkan olmadığı için iphone 6 ya tam oturmuyor kılıflarda tam sarında metal kısımdan kalkıyor. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, kılıfı çıkartığımda hiç sorun yok yeni ekran koruyucu alcam sanırım ama hangi ekran koruyucuyu alacağımı bilmiyorum önerebileceğiniz ekrana tam yapışan kılıfla birlikte kullanacağım, ekranı kaplayan güzel bir ekran koruyucu varmı? türkiyeden almayı düşünüyorum yurt dışı siparişini bekleyemem yada bu ekran koruyucuyu nasıl oturta bilirim ? iloome markasının max ini almayı düşünüyordum ama sanırım o üründe kılıfsız kullanmak için var çünkü kenarları tam oturmuyor.