Şimdi Ara

İphone 6 kılıf tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asasasas22

Hocam kılıfınız 4 bir yanı altta dahil kaplıyor ve arka kamerasını koruyan bi çıkıntıya sahipmi sahip ise aldıgınız yerin linkini atarmısınız.

Arkadaşın aldığı kılıfın aynısı sadece markası değişik. Ben aldım kullanıyorum. Koruma amaçlı değil sadece çiziklerden korumak için ve kılıf bulunsun diye kullanılabilir. Çok ince. Ayrıca hissiyatı güzel.

http://www.aliexpress.com/item/Benks-New-High-Quality-Ultra-Thin-Back-Cover-Case-Frosted-Shell-For-iPhone-6-4-7/32437905105.html

• muhtintin kullanıcısına yanıt
    hocam bunun plus için olanı varmı aynı kılıfı spigenin sitesinden verdigimde altı açık ve kamera korumasız gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

haliyle biraz kabalaştırıyor ama kötü durmuyor zira kılıfın kendi çok karizmatik. metal hissi veriyor ve güven sağlıyor. düşse bişey olmaz biliyorsunuz. diğer bir artısı kulaklık ve şarj girişini kapatıyo kapakları var tozdan da koruyor. koruma amaçlı düşünmüyorsanız almayın ince değil. ama kafam rahat olsun diyosanız çok düşürürüm teli diyosanız tam sizlik.

İphone 6 kılıf tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mari Lwyd -- 21 Ocak 2016; 9:36:00 >

MSI GL62 6QD-079XTR Intel Core İ5 6300HQ 2.3Ghz 8GB 1TB 15.6" GTX950M 2GB DDR3 + 1TB WD My Passport Ultra + SteelSeries Rival + SteelSeries Siberia V2 + SteelSeries Apex 300 +Steelseries QCK Mousepad Na'Vi Edition
  • Birkaç aydır spigen in ultra hybrit ini kullanıyorum çok memnunum çok kaba durmuyor ayrıca düşmelere karşı korumalı. Telefonun arka kısmı da görünüyor.http://www.spigen.com.tr/iPhone-66s-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-562.html

Orijinalden alıntı: vertigo.

Birkaç aydır spigen in ultra hybrit ini kullanıyorum çok memnunum çok kaba durmuyor ayrıca düşmelere karşı korumalı. Telefonun arka kısmı da görünüyor.http://www.spigen.com.tr/iPhone-66s-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-562.html

ekran için cam koruyucu kullaniyormusunuz ?
    i7 2600k - Msi z68a g43(g3) - Gskill Ripjawsx DDR3 1600 2x4 - Cooler Master Haf 942 - W.D 2tb,4tb - Samsung 1tb - Corsair 120gb Force 3 GT - logitech mk320 (berbat bi klavye almayin.) mk520 logitech g400-g930 - Acer 23 inc 2 ms - Noctua nh-d14 - Seasonic Platinum Serisi 1000Watt - Sapphire R9 390 NITRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

quote:

Orijinalden alıntı: vertigo.

Birkaç aydır spigen in ultra hybrit ini kullanıyorum çok memnunum çok kaba durmuyor ayrıca düşmelere karşı korumalı. Telefonun arka kısmı da görünüyor.http://www.spigen.com.tr/iPhone-66s-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-562.html

ekran için cam koruyucu kullaniyormusunuz ?

Evet kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: klotz

quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

http://www.spigen.com.tr/iPhone-6s6-Kilif-Spigen-Tough-Armor-Tech-Metal-Slate,PR-1673.html
    bunu kullanıyorum çok çok kaliteli birkılıf. gören hayran kalıyor kesinlikle tavsiye ederim.

aslında sağlamlık oalrak iyi ama telefonun inceliğini bozmaz mı biraz :(

dün sipariş verdim bende rose gold renkli bir kılıf ve ekran filmi ancak film ekrana biraz küçük gibi tam kaplamayacak sanki. spigen için bu şekilde oluyor denmiş genelde araştırdım da. sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. ama kılıfı göndermemişler daha sadece ekran filmi var. şikayetleri okuyunca korkuyorum biraz

• Benim merak ettiğim bişi var şu kılıfın arkası çiziliyormu kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
     İphone 6 kılıf tavsiyesi

MSI GL62 6QD-079XTR Intel Core İ5 6300HQ 2.3Ghz 8GB 1TB 15.6" GTX950M 2GB DDR3 + 1TB WD My Passport Ultra + SteelSeries Rival + SteelSeries Siberia V2 + SteelSeries Apex 300 +Steelseries QCK Mousepad Na'Vi Edition
  • Alttan 2. Olan Capsule diye geçiyor sanırım; çok güzel bir kılıf. Hem esnek, hem ince, hem de koruyor. Fiyatı da uygun ye hatırlıyorum.
    Not: spigen.com dan alma. Hb den alabilirsin daha da uyguna gelir. Spigen.com şu aralar biraz sıkıntılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kayra39 kullanıcısına yanıt
    capsule şeffaf olandan bahsediyorsan ben nisan ayında hepsiburada.com dan almıştım 2. ayında sarardı kılıf attım kenara bilginiz olsun. şu an neo hybrid metal kırmızı kullanıyorum 6+ a, ki bence piyasadaki en şık kılıf.

• Kesinlikle orjinal deri kılıfı öneririm slikon vardı geçen gün gidip deri aldım telefonum space gray gece mavisi kılıfla harika oluyor bence. Yok derseniz Spigen thin a fit kılıflarda bence çok güzel hem gösteriş hem koruma açısından..

Orijinalden alıntı: neyro61

capsule şeffaf olandan bahsediyorsan ben nisan ayında hepsiburada.com dan almıştım 2. ayında sarardı kılıf attım kenara bilginiz olsun. şu an neo hybrid metal kırmızı kullanıyorum 6+ a, ki bence piyasadaki en şık kılıf.

Yok hocam seffaf olan değil böyle, nasıl anlatayım siyah ve grisi var delikli delikli üstü. Ahanda o işte resimlerde var.

bunu alın derim zira deri kılıfta kararma oluyor bu kararınca da çok güzel duruyor bende bugün siparişi verdim iphone 6'da kullanıcam bakalım

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: xLithium

Benim merak ettiğim bişi var şu kılıfın arkası çiziliyormu kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
     İphone 6 kılıf tavsiyesi

Bayadır bu kılıfı kullanıyorum. Çok kılcal çizikler mevcut ama anca ışığa tutunca görünüyor. Kılıfın koruması çok güzel. Masaya koyduğunuzda bile arka taraf komple zemine temas etmiyor köşelere çıkıntılar koyulmuş onlar yere basıyor. Tek dezavantajı açık renkli olduğu için kararma oldu. Tavsiyem koyu renkli olanı alın.

• kırmızı çok iyi görünüyormuş ilk defa gördüm bu kılıfı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.