Şimdi Ara

iphone 6 kılıf - 360 derece koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kılıf beğendim. Gittigidiyor.com'da 45-50 lira arası satılıyor. Ancak gittigidiyor.com'daki bu kılıflar istediğim gibi değildi. Kılıfın arka tarafında apple logo gözüküyor. Ben gözükmesini istemiyorum.

Her neyse bir sitede 35 liraya buldum ve tam istediğim gibi kılıf. Bu site ile ilgili internette hiçbir yorum yok. Ekşi sözlük dahil. Kapıda ödeme seçeneği var. 7 lira fark alıyorlar. İstanbul içi olursa ertesi gün teslimat vaad ediyorlar. Üyelik hesap açmak gerekmiyor. Form doldurmak yeterli.

Bugün sipariş verdim. Yarın bana ulaşmış olacağını söylediler. Ürün ulaştığında izlenimlerimi paylaşırım. Belki ilandaki kadar güzel değildir.

(Hem iphone 6, hem de iphone 6s için uygun olduğu denmiş. Kasa farkı var iki modelde)

İşte o ilan:
    http://www.ayinfirsati.com/orijinal-ipaky-marka-iphone-6-6s-icin-telefonu-tam-kavrayan-ve-darbelere-karsi-koruyucu-kapak-urun44865.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada sitede ne iletişim formu var, ne de bir mail adresi. Sadece bir telefon numarası var. Sipariş verirken iphone 6 için istediğimi belirttim.

• N11 de aynı kılıftan görmüştüm ordan baksaydınız

• xperialperen kullanıcısına yanıt
    Hocam hem N11'e baktım, hem de gittigidiyor.com'a.

İlanlarda yer alan küçük fotoğraf ile ilanı açtığımız zaman çıkan fotoğraflar farklı.

Kılıf, telefonun arka yüzünü tamamen kapatsın istedim. Arkada bir delik olmasın Apple logo için. O sitelerde satılan kılıflarda yuvarlak boşluk var.

Aşağıdaki ilandaki fotoğrafları incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız:
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-6-kilif-6s-kilif-360-derece-koruma-198775836

• heathrow was here kullanıcısına yanıt
    Anladım 2 tane kılıf koymuş hangisi belli değil

• Aliexpresde 4$ bu

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten aliexpress'ten 5 Aralık 2015'te bu üründen sipariş verdim. Dediğiniz gibi 3-4 dolar civarı. Ancak ben üründen sipariş verdikten sonra ilan sayfasında olumsuz birkaç yorum geldi. Bir elemanın ekranı çatlamış bu kılıfı takarken. Bir de 30 gün beklemek zor geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow was here -- 9 Aralık 2015; 8:16:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar siteyi test ettim onayladım.

Bugün kargo için şubeye gidip teslim aldım. Eğer ben gitmeseydim şubeye, bir gün gecikmeli gelecekti, yarın getireceklerdi.

Ürün güzel.

Bu arada tahsilatlı kargo(kapıda ödeme) yerine ücretsiz kargo göndermişler

Para ödemedim yani

Ama yanlışlığı fark edince daha sonra isteyebilirler

Edit: Bugünwww.ayinfirsati.com ile görüştüm. Bir hata olduğunu, teslimat esnasında toplamda 42 lira ödemem gerekirken 0 TL ödediğimi söyledim. Kargoya kılıfı teslim eden kendi çalışanlarının hatası nedeniyle benden para tahsil edilmediğini, yeni kurulan bir site olduklarını, hatanın kendilerinde olduğunu ve benden kılıfın bedelini almayacaklarını söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow was here -- 9 Aralık 2015; 17:41:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow was here

Arkadaşlar siteyi test ettim onayladım.

Bugün kargo için şubeye gidip teslim aldım. Eğer ben gitmeseydim şubeye, bir gün gecikmeli gelecekti, yarın getireceklerdi.

Ürün güzel.

Bu arada tahsilatlı kargo(kapıda ödeme) yerine ücretsiz kargo göndermişler

Para ödemedim yani

Ama yanlışlığı fark edince daha sonra isteyebilirler

Edit: Bugünwww.ayinfirsati.com ile görüştüm. Bir hata olduğunu, teslimat esnasında toplamda 42 lira ödemem gerekirken 0 TL ödediğimi söyledim. Kargoya kılıfı teslim eden kendi çalışanlarının hatası nedeniyle benden para tahsil edilmediğini, yeni kurulan bir site olduklarını, hatanın kendilerinde olduğunu ve benden kılıfın bedelini almayacaklarını söylediler

İyi bakalım demek iyi niyetliler buradan alışveriş yapabiliriz rahatlıkla

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Sitenin mail adresi info@ayinfirsati.com imiş. Önce oraya bir mail gönderdim, durumu izah ettim. Yetkili İlyas Bey beni aradı, konuştuk. Çok olumlu yaklaştı. Sitede kaliteli ürünleri piyasa fiyatının altında, uygun fiyata satmayı hedeflediklerini söyledi. "Yeni alışverişlerinizde görüşmek üzere" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow was here -- 9 Aralık 2015; 19:58:23 >
    Rek lam lar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde kim kime bedava ürün veriyor. Utanmasalar ayak üstü geçirecekler...

Reklam bunların hepsi...
  • ben 2009'dan beri forumdayım. birkaç defa hesap kapattım sonra tekrar hesap açtım. eski kullanıcı adıma örnek olarak heathrow var. heathrow(+) kullanıcı adım da var. google'dan aratıp bulabilirsiniz.

sipariş verdim ama ertesi gün korktum. ya bu adamlar dolandırıcıysa? ya gelen kargo görevlisi, aras kargo elemanı değil de aras kargo montu giymiş kendi elemanlarıysa? ya pos cihazı ile banka kartı bilgilerimi çalarlarsa? ya da bana fark ettirmeden bir sözleşme ya da senet imzalatırlarsa? Ciddi ciddi bunları düşündüm.

bir abimle konuştum. bana parayı nakit olarak vermemi söyledi. imzalayacağım kağıdı iyice okumamı söyledi. imzayı sol elimle atmamı ve sahte imza atmamı söyledi.

öldüm öldüm dirildim kısacası.

ama hiç de beklediğim gibi olmadı.

insanlara iftira atarken iki kere düşünün.
  • 28 Eylül 2009; 22:15:41 tarihinde açmış olduğum konu:http://beta.donanimhaber.com/m_34810265/f_//tm.htm#43969104
    Kılıfı takarken ekranı nasıl çatlatmış yahu mantıken bu mümkün değil
  • Yukarıda verdiğim linkte kullanıcı yorumunda şöyle yazıyor:

The screen was cracked. Other than that it was I love this case.

Bir yorumda da tam uymadığı, kılıfın tam oturmadığı yazıyor:

It doesn't fit very well. Not as good as expected. But ok and fast shipping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow was here -- 10 Aralık 2015; 12:20:54 >
    Bilemiyorum 6 için üretilen kılıflar 6S bile uyumluyken arkadaş takarken nasıl ekranı çatlatmış çözemedim.
  • Belki kazma ekran koruyucunun çatladığını söylemek isterken 'ekran çatladı' yazmış olabilir. Bilemiyorum. Benim de aklıma şimdi geldi.

• hocam olabilir benim ingilizcem iyi değil sizde çeviriciden baktıysanız o tür anlamlar çıkabiliyor. Çünkü kimse inanmaz ona yani mantıklı değil çünkü takarken kenarları zarar görse neyse diyeceğimde ekranın çatlaması ne alaka kılıf inanılmaz bir basınç uygulamış olması lazım ki öyle bir şey meydana gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.