Bildirim
İphone 6 kasa açıklığı
PUPIL LONDON Eye-104-Red and Beige Running ShoeErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B095CQVP5V
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merak ettim, foto ekler misiniz? -
SS koy.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Götür iade et onlar uğraşsınlar sen yeni cihazının keyfine bak.
Beyler çok küçük kasa açıklığı yani herkeste olabilecek tarz iade işlemleri 1ay sürer en az hiç yğraşmaya değicek birşey değil
quote:
Orijinalden alıntı: turkeyiss
Beyler çok küçük kasa açıklığı yani herkeste olabilecek tarz iade işlemleri 1ay sürer en az hiç yğraşmaya değicek birşey değil
Ne 1 ayı?
Akasya yada Zorlu'dan randevunu al saatinde orda ol 10 dakikada yeni cihazını al çık. -
quote:
Orijinalden alıntı: ferhaaattt
quote:
Ne 1 ayı?
Akasya yada Zorlu'dan randevunu al saatinde orda ol 10 dakikada yeni cihazını al çık.
Aynen öyle hocam -
quote:
quote:
Ne 1 ayı?
Akasya yada Zorlu'dan randevunu al saatinde orda ol 10 dakikada yeni cihazını al çık.
Kardeşim ama dediğim açıklık acayip küçük yani herkeste vardır diye tahmin ediyorum. Değiştirirlermi sizce? Birde sıfır teleofn vermiyolarmış diye duydum değiştirince doğrumudur
Sıfır telefon vermiyorlar diye sorunlu ürün kullanacaksın yani? Toz girdikten sonra açıklığın 1mikron yaada 1cm olması arasında fark yok. Bir de SS koyarsanız daha doğru yönlendirme yapabiliriz. -
Kardeşim sıfır olmayan telefonda sorunlu telefondur zaten kullanılmış bi sıkıntıdan dolayı iade edilmiştir toz girdikten sonra fark etmez diyosun ss atıcak saglam bi kamera yok şuan ama toz giriyor onu bil iade alırlarmı kardeş peki? Teknosada aldım telefonu orda iade alıyorlar ama kafadan 1 ay bekliyosun
Şahaen bende se çok çok minik GÖZLE GÖRÜLMEYEN açıklık var ancak dert etmiyorum
Mikroskopla telefonda hatamı arıyosun kardeş sen
quote:
quote:
quote:
Ne 1 ayı?
Kardeşim ama dediğim açıklık acayip küçük yani herkeste vardır diye tahmin ediyorum. Değiştirirlermi sizce? Birde sıfır teleofn vermiyolarmış diye duydum değiştirince doğrumudur
Hic merak etmeyin degistirirler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başkan değiştirirlerse bile ikinci el telefon verdikleri dogrumu
Apple storedan aldıysanız 14 günü geçmediyse direk sıfırını isteyin. Yoksa swap vercekleree uğraşma.
quote:
hayır başkan ikinci el falan değil swap cihazla değiştiriliyor sıfır cihaz yani. 2 kere değişim yaptım ben. -
quote:
quote:
hayır başkan ikinci el falan değil swap cihazla değiştiriliyor sıfır cihaz yani. 2 kere değişim yaptım ben.
Kardeş mesela süresi varmı bunun diyelim ben 1 sene sonra kasa açıklıgı sebebiyle götürdüm?
quote:
quote:
quote:
hayır başkan ikinci el falan değil swap cihazla değiştiriliyor sıfır cihaz yani. 2 kere değişim yaptım ben.
Kardeş mesela süresi varmı bunun diyelim ben 1 sene sonra kasa açıklıgı sebebiyle götürdüm?
Ben 7 ay sonra goturdum degistirdim sahsen. Tabi denk geldigin genius ile de alakali
Kasa açıklığı sorunu iPhone 6'ların hepsinde mi mevcut yav? Tam da alma arefesindeyken... -
Ben abartmıyorum hocam tam 13 cihaz açtım ve hepsinde özellikle bu problemi kontrol etmiştim. 13 cihazdan bir tanesi benim diğerleri yakınlarımaydı. Hiçbirisinde böyle bir sorun yoktu fakat bir cihazın kamera lensinin içerisinde toz vardı ve farkedildikten sonra, 14 günlük iade süreci içerisindeyken telefon yenisi ile değiştirildi. Bana kalırsa en mantıklısı Apple Store veya Apple Online Store'dan cihazı almanız. Böylelikle bir sorun çıksa bile 14 günlük iade hakkınızı kullanarak cihazı değiştirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X